torsdag 16 juni 2011

Klichéartat

Det där med att vila upp mig hos min familj i Småland var ingen dum idé. Jag kan inte påstå att jag kände mig direkt sliten när jag åkte dit, men nu känner jag mig ovanligt pigg och energisk. Eftersom Elly hade sovdag (det är sällan Elly sover längre stunder på dagarna förutom i vagnen när vi är ute, men igår sov hon både under resan och i sängen här hemma) igår hann jag baka kaka, laga ordentlig middag tills Niklas kom hem på kvällen och packa upp mina och Ellys väskor. Just det här med att jag packade upp några timmar efter hemkomst är stort; eftersom jag tycker att det är så tråkigt att packa upp väskor brukar det ta en vecka eller så innan jag gör det. Och att jag fick så mycket gjort under en eftermiddag har nog inte hänt sedan Elly föddes.

Förresten var vi en sådan kliché igår: jag lagade mat till min man som kom hem från jobbet med blommor och choklad till sin fru, men ibland är det så fint att vara del av en kliché! Faktum är att det var första gången Niklas köpte blommor till mig, någon gång för flera år sedan sa jag visst till honom att jag inte gillar att få blommor och jag måste ha sagt det med eftertryck eftersom Niklas fick för sig att jag skulle göra slut om han köpte blommor till mig. (Jag gjorde alltså inte slut igår)

16 kommentarer:

 1. Klichéer är oftast de mest romantiska, alltid skoj att få blommor och choklad :D Får det dock alldeles för sällan hehe

  SvaraRadera
 2. Sånt tycker jag kan vara fint ibland.:) Det var länge sen jag fick blommor.

  SvaraRadera
 3. Eller hur! Det är himla smidigt och så skönt nu i sommartider med såna med korta ben och armar, jag kommer använda den som det iaf :) Ååh spännande! Hon har säkert växt på bra! På tisdag ska Liam vaccineras :S Usch bävar inför det...

  SvaraRadera
 4. Härligt!
  Jag har sagt till min sambo att jag inte gillar att få blommor, och det gör jag inte heller, tar hellre en chokladask eller något annat smarrigt.
  Jag tycker det är så tråkigt när blommorna vissnar, men krukväxter går i och för sig bra för de brukar klara sig.

  Sv. Ja, det har du rätt i. Snart har jag en bebismage att klappa på =)

  SvaraRadera
 5. Men åh vad fint. Jag är en sucker för all klichéromantik. Skäms lite, men så är det. Dessvärre delar inte min karl mina preferenser, så han är lite sådär tveksamt romantisk om han väl försöker.

  SvaraRadera
 6. å mysigt med blommor och choklad. strunt samma om det är en kliché :)

  SvaraRadera
 7. Jag tycker om klichéer!
  De där små söta och oväntade överaskningarna får bara inte komma för ofta. För då blir de inte speciella längre.
  Det låter underbart att vara pigg, utvilad och lycklig! Bra "flow", njut! :)

  Kram

  SvaraRadera
 8. Ja, hujedamig så svårt det kan vara att packa upp en väska. Jag brukar bara ta ur det som är smutsigt/blött ur väskan och sedan använda resten av grejerna i den undan för undan tills den är tom. Sen får den ligga tom på golvet någon vecka innan jag lägger undan den.

  SvaraRadera
 9. Hej du underbara Baby Mama!!
  Nu har jag slut på kurser att läsa och kursare att förbanna. Nu ska det bloggas hela sommaren! =)

  Elly växer och frodas ser jag, mys! Jag hade inte sagt nej till blommor, skippat chokladen kanske då jag inte tål den. Håll hårt i din karl ! ;)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 10. Så fint! Blommor är kul när de kommer oväntat, som en vanlig dag :)

  Vad skönt att du fått bli ompysslad lite! Både mamma och svärmor har erbjudit mig sin hjälp, men jag har svårt att släppa kontrollen, vill inte att de ska göra saker här och vill inte lämna Charlie till dem en stund ifall jag ska göra nåt här hemma..... Ibland tänker jag att det vore lättare om de bodde längre bort, så att man var tvungen att åka dit...

  SvaraRadera
 11. Härligt, ibland bara stämmer allt. Jag hatar också att packa upp & det kan lätt gå en vecka här med. Fina rosor!!

  SvaraRadera
 12. Äh..man måste älska klichéer! :)

  SvaraRadera
 13. Jag blir så glad när jag läser dina inlägg, de är härligt ärliga och lättsamma.

  SvaraRadera
 14. Jag kan ta dem - jag gillar nämligen att få blommor!

  SvaraRadera
 15. Hahaha, jag råkade också säga det till Fredrik,något om att jag inte gillar att få blommor. Blev visst påmind om det när jag nämnde ngt om hur fiiiint det är att få blommor (?), vet inte hur jag tänkte, men det visade sig att han inte har vågat köpa sånt till mig. Ja ja, mensvecka, jag är ambivalent.

  Men en gång fick jag faktiskt handplockade blommor, ve o fasa. Min dåvarande kille dök upp på mitt jobb med en bukett blommor som han hade plockat på vägen dit. Jag dog nog lite...av skräck...och stoppade blommorna i jackfickan. De vissnade och dog.

  SvaraRadera