tisdag 28 juni 2011

Knubbiga bäbisben vs strumpbyxor


De här kläderna har Elly fått i present. Klänningen är tunn och perfekt att ha en sådan varm dagsom idag. Strumpbyxorna må vara svalare än Ellys vanliga plyschbyxor, men de var inte helt lätta att kränga på över hennes knubbiga små lår. Och de är ändå två storlekar större än Ellys andra kläder. Bäbisflickor ska kanske inte vara knubbisar helt enkelt. Jag kan dock inte låta bli att tycka att hon är vansinnigt söt i den här utstyrseln, särskilt inte när den pyttelilla klänningen har ett stort äpple på framsidan.

9 kommentarer:

 1. De SKA vara knubbisar & hon ÄR vansinnigt söt =)

  Får kanske flytta upp till Götet igen på äldre dar så kan vi vara hemska panschiskäringarna ihop *S*

  SvaraRadera
 2. Knubbiga bebisar är det bästa som finns! Kajsas lår var inte att leka med vill jag lova, än idag undviker vi byxor i jeansmaterial eftersom de är så svåra att dra upp över låren. :)
  Jag har sagt det förr men sägert igen: hon är makalöst söt er unge!

  SvaraRadera
 3. Herrejösses så söt hon är! Skumt det där med storleken bara.. Fast klädföretagen och kedjorna håller ju på med såna där obegripliga saker mest hela tiden tycker jag.

  Klart du ska gå till tandläkaren! Jag hade inte gått på flera år heller och jag har ju riktigt dåliga tänder så det var minst sagt jobbigt första gången men åh så skönt att ha tagit tag i det sedan :-) Haha, sen är det skumt, den där inställningen till tandläkare många (jag) har. Typ att man är rädd för att de ska skälla på en. Man går ju dit för sin egen skull och inte för deras. Min tandläkare som jag har nu är superbra! Oftast är det inte dyrare att gå privat. Han har inte ens frågat om jag använder tandtråd :D

  SvaraRadera
 4. Det är klart att bebisar ska vara knubbisar! :) Vides knubbislår och knubbiskinder är det bästa jag vet till exempel... Fast visst kan man bli tokig på klädstorlekarna. Elly är i alla fall underbart söt!

  SvaraRadera
 5. Det är sjukt gulligt med strumpbyxor på såna små tjejer :)

  SvaraRadera
 6. Helt sinnessjukt söt utstyrsel och bebis!

  SvaraRadera
 7. Haha, underbart söt! Klart små bebistjejer ska vara knubbiga, det borde klädtillverkarna fatta. En sån där äppelklänning skulle jag vilja ha, skulle nästan kunna tänka mig den i vuxenstorlek, haha.

  SvaraRadera
 8. Hej!!!!! Så sjukt länge sen jag läste din blogg och nu kom jag och tänka på den och ser att du fått en liten kamrat. Mysigt! Hoppas att allt är bra med dig! Kram kram den gamla egoflowbloggaren!

  SvaraRadera