lördag 11 juni 2011

Lite regression


Det är ganska lyxigt för en nybliven mamma att vara hos sina föräldrar och bli lite ompysslad. Mamma tar hand om morgonpigga Elly så att jag får sovmorgon, min bror gjorde frukost åt mig idag och han och min syster har lekt med Elly i det lånade babygymmet. Mat serveras regelbundet och mina föräldrar tvättar Ellys nedsmutsade kläder. Jag har på så sätt blivit liten igen, mitt upp i allt ansvar.

17 kommentarer:

 1. Hehe underbara bilder!Fan vad arg jag blev över ditt inlägg nedan, vad är det med folk kan man ju undra!?
  Hoppas allt är bra med er annars? Hos oss är det bara fint får lite besök idag o sedan bär det av till Alfreds morfar som inte bor så långt bort ifrån oss;)

  SvaraRadera
 2. Åh, det låter ju helt underbart! Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. passa på att njuta bara :)

  SvaraRadera
 4. Åh vad lyxigt det låter!

  SvaraRadera
 5. Jag har nästan varit lite för mycket hemma hos mina föräldrar. Vet inte vem av mig och Inez som blir mest bortskämd. Men när ens kille är bortrest mår man så gott av lite avlastning och bara en sån sak som gemensam middag.

  SvaraRadera
 6. Tack, Ems mage e bättre antar att det bara var en kropps infektion men det har gått ner nu.
  =) Vilka härliga bilder... mysigt det ser ut att ligga där. =) jess

  SvaraRadera
 7. Passa på att vila upp dig och mysa!

  SvaraRadera
 8. visst är det nice :)

  ha det super i Småland nu :-)

  SvaraRadera
 9. Bästa som finns; det är du värd!

  SvaraRadera
 10. Vad skönt att bli ompysslad =)

  SvaraRadera
 11. Åh vad härligt! Njut av varje minut! :) Kram

  SvaraRadera
 12. Åh förstår att du smälter varje gång! Längtar till nästa skratt nu :)

  SvaraRadera
 13. GUD vad underbart! Skulle också vilja bli lite ompysslad ibland, få regeregera! Här får man minsann bara vara vuxen =/ KRAM till er från oss!

  SvaraRadera
 14. Det är så härligt och det är vi värda.

  SvaraRadera
 15. Jag tycker ofta att det blir så när jag kommer hem, föräldrarna tar över rollen föräldrar igen. Men det kan vara ganska skönt att slippa ta hand om allt som annars hör vardagen till. Fast lite jobbigt kan det bli när det fortfarande tror att de kan bestämma över mitt liv.

  Hoppas att ni har det skönt och att är utvilade tills ni kommer hem igen.

  Och tack! Jag är själv ganska nöjd med min layout.

  Din blogg i min iPhone är vit med ljusblå bakgrund och vita blommor eller fjärilar. Skumt!

  SvaraRadera