lördag 4 juni 2011

Lördagsfail

För några dagar sedan såg jag salt- och vinägerchips i fönstret på den lokala godis (-och krimskrams) affären och har sedan dess varit sugen på just dessa chips. Idag när det är lördag och allt bestämde jag mig för att slå till, så jag stoppade ner Kiddo i bärselen och tog en liten kvällspromenad som avslutades med att jag gick och köpte chips. Jag slog till och med på stort och köpte en liten smultrondricka till och tänkte att det här nog kunde bli en fin lördagkväll med Marie Antoinette på TV och allt. Så. DÖM OM MIN FÖRVÅNING NÄR JAG KOMMER HEM OCH DET ÄR DEN HÄR PÅSEN SOM LIGGER FRAMFÖR MIG:


Ni vet att det sägs att ammande kvinnor får lite lätt demens? Det stämmer alltså.

18 kommentarer:

 1. Men den har ju precis samma färg som salt- och vinägerpåsen! Det var fult av dem.

  SvaraRadera
 2. Haha, fast vad grinigt! Mm, smultrondricka... låter jättegott.

  SvaraRadera
 3. hahah Det där känner man igen allt för väl

  SvaraRadera
 4. haha oj då! mmmm salt
  &vinäger.. mm

  SvaraRadera
 5. Var de något goda då? Vilken tur att du har en bebbe som tål lök ;-)

  SvaraRadera
 6. Jag skulle också bli besviken!:)
  Så himla fin header du har fått, förresten!

  SvaraRadera
 7. Näääää! Haha men fasen vilken besvikelse! Det är viktiga saker det här när det kommer till chips.

  SvaraRadera
 8. Åh, det där är verkligen en typisk Sandra-grej att göra...

  Förresten älskar jag din header, så många superfina bilder!

  SvaraRadera
 9. Hahah...wierd!
  Köpte mig faktiskt en salt & vinäger påse idag också. Vart ruskigt sugen hela dagen. Sen åt jag kanske 10 chips, sen var jag less på dom. Väldigt besviken på min frossar lördag:/

  SvaraRadera
 10. Haha, så himla lätt hänt. Men sourcream & onion är det ju verkligen inget fel på den heller. Precis rätt räfflor liksom.

  SvaraRadera
 11. Vilken besvikelse!

  Sv. Stockholmare kan vara stressade och lite snobbiga ibland. Det är väldigt viktigt för vissa att bo i rätt område osv. Det vi gillade i Gbr var att folk var så pratiga och ostressade. Det var trevligt helt enkelt. Att få lite glidningar som stholmare får man ta, oberoende var man finner dig, så snart det är utanför Sthlm. Det är som en test, tar man det det ro blir folk avspända och trevliga. En del stockholmare förtjänar säkert det, men definitivt inte alla.

  SvaraRadera
 12. Haha, jag förstår din besvikelse. Men jag fick faktiskt titta på bilden två gånger innan jag reagerade...

  Hoppas att helgen har varit fin.
  Kram

  SvaraRadera
 13. Nu är vi hemma igen! Allt gick jättefint med både solen och lillen:)
  Vilken fin header du fått till!

  SvaraRadera
 14. Jag tycker att jag redan har drabbats av den där demensen, hur ska det bli när jag börjar amma? ;)

  SvaraRadera
 15. Åååhnäjj!
  Besvikelse indeed! Men tur att du fick chips i alla fall och inte köpte dig en påse korvskinn!

  SvaraRadera
 16. Hahaha! Been there ;) fast jag var sån innan också så vad min uesäkt är vet då tusan .värre nu dock . Är inte vinägerpåsen blå för övrigt? Tänkte på kommentaren överst. Tycker de är äckliga men engelsmännen gillart, har ju vinäger till allt! Kram

  SvaraRadera
 17. haha, känner igen det där... har köpt fel kattmat två gånger. särskilt snöpligt andra gången då jag VERKLIGEN försäkrade mig om att det var rätt sort när jag stod i affären... :)

  SvaraRadera