fredag 3 juni 2011

Nu är det sommar, nu är det sol


Nu är det verkligen sommar på riktigt! Och som jag älskar att kunna gå ut i en tunn klänning, bara ben och sandaler, det finns inga kläder och ingen väderlek jag trivs bättre i.

Nackdelen med den här värmen är dock att jag är rädd att Elly ska bli för varm när vi är ute och går. Jag försöker förstås att gå i skuggan så mycket som möjligt, men titt som tätt hamnar vi ju i gassande sol ändå och jag blir så nojjig för att det ska bli som en bastu i vagnen att jag måste stanna till hela tiden och känna på henne. Jag måste se ut som en neurotisk, nybliven mamma.

7 kommentarer:

 1. Den där oron för att bebisen ska bli för varm eller kall hade jag nästan glömt bort, jag gick nog med en hand i vagnen hela första halvåret. Härligt med sommar är det i alla fall :)

  SvaraRadera
 2. Jag är likadan, men bättre att man känner efter att det inte är för varmt, än att man inte gör det :)

  SvaraRadera
 3. det är synd att Elly och Axel bor så långt ifrån varandra. Det hade varit roligt att se dem ihop, och jämföra dubbelhakor och nöjda små tjockisleenden, de är inte helt olika!

  SvaraRadera
 4. Neurotisk, nybliven mamma ja! LIlla Elsa lider verkligen redan och mammahjärtat oroar sig! Det blir liksom FÖR varmt för en sån liten =/

  SvaraRadera
 5. Ja visst är det underbart med värmen, men förstår om du oroar dig för lilltösen.
  Underbar blogg du har!

  mvh Marina

  SvaraRadera
 6. Vi konstaterade idag att de enda babytäcken vi kunde hitta var som vinterfällar, dvs. otänkbara i juli. Det får bli en tunnare filt... värme är ju förödande för de små grodorna. Underbara bilder!

  SvaraRadera
 7. Jag kör på body och lite svalare strumpor + tunn, tunn flanellfilt när det är sådär varmt. Tänker att så länge man ammar ofta för vätskan och inte hänger med barnen i solen så är det nog inte så farligt, barnet måste väl säga ifrån om det blir för varmt/kallt?

  SvaraRadera