måndag 27 juni 2011

…och bli ett trevligt pensionärspar

Vi kommer att bli ett sådant bra pensionärspar Niklas och jag. Det kom vi underfund med igår, när vi tog en kvällspromenad med Kiddo. Vi strosade som vanligt genom Slottsskogen, men kunde inte låta bli att irritera oss på att delar av skogen var avspärrad eftersom det ska vara en festival (Where the action is) där i morgon. Vi gick och eldade upp oss över att de stänger oss ute från vår Slottsskog, som ska vara allmän egendom i flera dagar. Vi farfasades över tanken på vackra gröna gräsmattor som kommer att förstöras av hjorder av Coldplay-diggande kids och hoppades innerligt att stiftelsen som driver Slottsskogen tar bra betalt för spektaklet och att pengarna går till skogens djur. Vi övervägde att skriva insändare i ämnet och Niklas sa att det här beteendet är befogat för honom som har passerat 30-strecket. Jag kunde bara skylla på att jag har blivit tantigare sedan jag fick barn, men tillade även att jag har god lust att skriva insändare om folk som inte hjälper en med barnvagnen när man ska kliva på bussen.

12 kommentarer:

 1. Haha, ni kanske hinner träna in den rätta pensionärsstilen så pass tidigt i livet att det är dags att sluta jobba vid 40..

  SvaraRadera
 2. Låter precis som farmor och farfar här då! ;-)

  SvaraRadera
 3. Hahaha, passar också in där kan jag säga! Panchis Malin kommer att vara a pain in the ass för sin omgivning på gamla dar ;)

  Henrik naturvetare, jag beteendevetare/samhällsvetare =) Och tycker det är bra att man kan ge från båda världar så kan hon välja fritt sen!

  SvaraRadera
 4. Haha underbart! Nästa steg blir nog likadana träningsoveraller. ;)

  SvaraRadera
 5. du skriver så bra!! Även om det är irriterande så önskar jag att jag fick se Coldplay i vår vackra park!

  SvaraRadera
 6. Haha! Underbart ju! :)
  För det ÄR irriterande när evenemang gör att man får ändra på sina egna vanor bara sådär! Särskilt om man inte själv är ett dugg intresserad av själva evenemanget. Fy.

  SvaraRadera
 7. Haha, hörde om det där på radion i morse. Förstår ju lätt irritationsmomentet när man går där i godan ro i sin skog.. Kan ju hoppas att "de" städar bort alla ölburkar etc snabbt sen..

  SvaraRadera
 8. Haha, du är underbar. Nu känner jag mig nästan lite skyldig. Jag är en av de där kidsen som kommer att stå där på gräset och stampa takten till Coldplay imorgon.. Håll ut, spektaklet är snart över.. :)

  Hur ser dagarna ut framöver annars? Tänkte på vår träff.. :)

  Kram

  SvaraRadera
 9. Hohoho, det var många tant- och farbrorpoäng där!

  SvaraRadera
 10. Haha, låter som jag och min Daniel, men vi har ju passerat 30 båda två (jag har iofs alltid varit likadan...=)

  SvaraRadera
 11. Jag lovar att jag var väldigt försiktig när jag trippade omkring och lyssnade på Coldplay igårkväll :)

  SvaraRadera