torsdag 23 juni 2011

Om Midsommar

När vi åkte hem från ön tidigare skrev jag på Twitter att vi lämnar skärgården när alla andra åker dit. Niklas frågade om jag är bitter för att vi inte ska fira Midsommar, varpå jag svarade: nej, Midsommar är ju bara ett enda stort fylleslag.


It's official; jag är gammal, tråkig och präktig.

(Men nöjd ändå)

10 kommentarer:

 1. Tycker inte du verkar det minsta gammal, tråkig ELLER präktig, faktiskt.

  Ha en fin midsommar hur ni än firar eller inte firar den.

  SvaraRadera
 2. Haha du är inte det minsta gammal, tråkig eller präktig! Det finns roligare saker att göra än supa bort midsommar :)

  SvaraRadera
 3. SV: Ja, det var fruktansvärt. Tips: Spänn fast Elly på en gång när hon börjar sitta i matstol, så att det blir en vana! Jag tänkte vänta tills jag börjar se tendenser till att han reser sig, tänkte inte alls på att han kunde sitta ner och volta över kanten...

  SvaraRadera
 4. Det är du ju inte!:) Tycker också att det finns roligare saker än att supa bort midsommar! Vi ska gå till en park imorgon kväll efter jobbet och hänga lite, men det är allt.

  SvaraRadera
 5. Join the club! Och glad midsommar :D

  SvaraRadera
 6. *S* Själv har jag inhandlat 2 st Smirnoff on ice; tänkte slå på stort ,)

  Ha en underbar midsommar! KRAM

  SvaraRadera
 7. hahahah, hur känns det? :D

  SvaraRadera
 8. Då är jag som du, men också nöjd ändå =)

  Trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 9. Äääh, det där har jag sagt länge! Jag har varit gammal och präktig sen jag fyllde 20. Typ. Här blir det hemmahäng med muffinsbak, film och Spotify. Inte fy skam det heller.

  SvaraRadera