onsdag 22 juni 2011

Smala katten

Nu kanske ni förstår varför jag kallar Blixa för Smala katten.

8 kommentarer:

 1. Smal men gudars så söt! Gammal bild eller har ni varit och hälsat på? :)

  Semesterplanerna gick lite smått i kras i sista sekund där faktiskt. Paris-resa och Stockholmsresorna ställdes in. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig för. Lite småturer blir det, till Göteborg, Halmstad, Falkenberg, Marsstrand. Where the action is väntar på tisdag. Det känns ganska skönt att ta dagarna lite som de kommer. Förhoppningsvis blir det ett besök på Botaniska trädgården med dig och Elly en solig dag också! :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Haha gud vad söt. Ser ut som en gäspning eller något. Hon sträcker på sig, nyvaken.

  SvaraRadera
 3. Jixes, vilken liten smalis :) Och så söt.

  Sv: Ja, herregud! Jag slutar faktiskt aldrig att förvåna mig själv. Så tråkigt lär jag nog inte få det i livet :)

  SvaraRadera