fredag 17 juni 2011

Smask snask


Varför gör man inte chokladbollar oftare?
Förmodligen för att de är så goda att de kickar igång hetsätningsreflexen i ett nafs!

12 kommentarer:

 1. Måste kanske baka något idag. Rabarberpaj är också gott... :D

  SvaraRadera
 2. Men guuu va gott. Jag bakade chokladmuffins häromdagen, de blev extreeemt platta. Bättre med chokladbollar, de ska liksom inte in i ugnen. Det är i ugnen allt går fel.

  SvaraRadera
 3. Wilbur fick den mössan av en kompis till mig så det kanske är en-sån-man-ger-till-sin-gravida-kompis-mössa? Vad synd att du inte hittade den förrän den var för liten :)

  SvaraRadera
 4. Åh det är så himla gott! Nu blev jag jättesugen!

  SvaraRadera
 5. Haha ja eller hur, andra förstår inte riktigt nöjet med att prata om sånt :)
  Ja usch, läser på olika bloggar om hur deras bebisar gallskrikit när de fått den :S Men det är inte säkert att ens eget barn gör det heller liksom, kanske går jättefint!

  SvaraRadera
 6. De där små bollarna är verkligen barnsligt goda! Nåt som dock är ännu godare så är det chokladbollstårta. Testa det här receptet http://ekoblogg.blogg.se/2008/july/chokladbollstarta.html och du är fast! =)

  SvaraRadera
 7. Åh så gott - men jag önskar rikligt med pärlsocker på mina.

  SvaraRadera
 8. Men, vad skumt! Jag gjorde också chokladbollar igår och tänkte någon liknande tanke. Som tur var gjorde jag bara en liten sats men den hade vi lyckats sätta i oss innan dagen var slut. Undrar om det var därför jag vaknade med huvudvärk i natt och kände mig allmänt skakig. Sockerbakis..

  SvaraRadera
 9. Chokladbollar är det flera år sedan jag gjorde men de är ju så goda. Imorrn tänkte jag baka bullar för att fira att min semester har börjat :)

  SvaraRadera
 10. så himla gott! och vilket fint fat :)

  SvaraRadera
 11. Åh det är så gott, nu måste jag göra chokladbollar bara för det!

  SvaraRadera
 12. Jag tycker det är så kletigt att hålla på och rulla med fingrarna. Annars hade det nog hänt ibland. Det känns lite väl sunkigt att äta med sked ur skålen...

  SvaraRadera