torsdag 23 juni 2011

Snoken

För er som undrade över ormen i gårdagens inlägg kan jag berätta att den låg död vid vägkanten här på Styrsö. Jag skulle tro att den har blivit påkörd av en flakmoppe, eller av den modernare versionen av fordon här; en golfbil. Ormen hade ett öppet sår, ur vilket lite maginnehåll hade trillat ut och det påminde lite om vita bönor i tomatsås. Det tilltalade tydligen även en stor fluga som satt och kalasade på det. Varsågod för informationen!

Jag kan även informera om att ormen var en snok, enligt min svärmor känns de igen på de gula kinderna.

6 kommentarer:

 1. Urk. Målande beskrivning indeed.

  SvaraRadera
 2. Tack för din kommentar till mitt senaste inlägg =) Tog bort det då det finns vissa jag inte vill ska ha någon insyn (läs; styvisarnas mamma) KRAM

  SvaraRadera
 3. Jag läste "enligt min svärmor som känns de igen på de gula kinderna". Min tanke var: Hur vågar hon skriva på sin blogg att hennes svärmor har gula kinder. Haha! :D

  SvaraRadera
 4. Det här kallar jag intressant tilläggsinformation! Alltså på riktigt, jag skulle bli jättefaschinerad om jag hittade en död orm och peta på den med närmsta pinne.

  SvaraRadera
 5. Bor du på Styrsö? Gud så mysigt! Jag när en dröm om att flytta ut på någon av öarna. Vi hade sommarhus på Brännö när jag var yngre.

  SvaraRadera
 6. Styrsö är fantastiskt mysigt.
  Var där mycket förut

  Hoppas du får en riktigt trevlig midsommar!

  SvaraRadera