onsdag 1 juni 2011

Solsidan attackerar

Jag råkade just se en trailer för Solsidan och höll på att få en jag-dör-av-skam-attack. Jag måste alltså ha fått bestående men av de få avsnitt jag såg förra säsongen och nu kom förträngda minnen som Oves 40-årsfest tillbaka. Jag vill dö lite. Fast jag måste tillägga att jag tyckte det var roligt på rätt sätt, inte på skämssättet, när Ove åt bajs. Haha, bajs liksom!

6 kommentarer:

 1. Ja, jag dog också lite när jag såg det! :)

  SvaraRadera
 2. Ja, jag tittar med skräckblandad förtjusning ;-)

  SvaraRadera
 3. Hahahahahaha jo det avsnittet var både roligt & äckligt! Hahaha fy så äckligt när han åt bajsmacka!!

  Jo tiden börjar sig för mig också, så snart får jag träffa lilla liten som är i min mage, bara 8 veckor kvar :)

  Kram till dig & finaste Elly

  SvaraRadera
 4. Brukar själv sitta med skämskudden ;)

  SvaraRadera
 5. Jag har nyss plöjt igenom säsong 1 och 2 av solsidan. Tyckte att den serien var riktigt kul, hehe!

  Sv. Ja, det ska bli skönt att vara ledig och ta det lugnt nu.Har lite separationsångest av att inte få gå till jobbet bara men när bäbis väl kommit till världen så har man nog fullt upp för att hinna tänka på sådant =)

  SvaraRadera
 6. Det vackraste är när Alex skäller ut ove. Det var så tillfredsställande. Men festen är nog en av mina smärtsammast tv-upplevelser.

  SvaraRadera