torsdag 16 juni 2011

Springtur, check!

Första springturen sedan i höstas är äntligen avklarad!
Jag sprang varken långt eller särskilt fort, men huvudsaken är att det kändes bra, ja, det kändes faktiskt lättare än jag trodde det skulle göra. Nu känner jag mig pepp på att komma igång med träningen ordentligt. Och jag klarade att lämna Elly en stund utan att gråta!

8 kommentarer:

 1. Underbart att det kändes bra, annars brukar man ju känna sig som en 80 år gammal människa när man börjar springa igen efter att inte ha gjort det på länge. Så: bravo!!

  SvaraRadera
 2. Heja dig, både för springturen och bebispausen. Egentid är bra! jag längtar tills jag kan få komma i form igen. Nu är det katastrof på den fronten nämligen...

  SvaraRadera
 3. Wilbur skjuter lika mycket på längden än på bredden så han tycks aldrig bli tjockare. Lillspinken. :)

  SvaraRadera
 4. Ja skall bli skitkul o följa boken!Ah jag spelade tennis i tisdags ett framsteg!vi är duktiga vi;)

  SvaraRadera
 5. Nu blev jag lite avis! Längtar ihjäl mig efter en redig dos motion. Jobbar på att komma igång med riktiga promenader igen, men det går ganska trögt och konditionen är nere på noll. Men härligt att det kändes bra att springa, och skönt att ha kommit över gränsen att det går att lämna bebis en liten stund utan tårar :)

  SvaraRadera
 6. gud vad skönt med springtur, avis! :)

  SvaraRadera
 7. yay! skitbra! måste också ta tag i det där...men jag gör det imorgon tror jag. eller i övermorgon. eller nästa vecka...

  SvaraRadera