torsdag 30 juni 2011

Terapi i en TV nära dig

Sedan i våras har jag följt plitar och interner i OZ, knuttar i Sons of anarchy, medeltida kungar och annat pack i Game of thrones, ser nu advokater i Boston Legal samt vampyrer och andra varelser i True Blood. Vem som helst kan ju förstå att jag måste få in lite terapi i den här röran, så det blir till att börja kolla både på In Treatment och Celebrity Rehab with Dr Drew igen. Det känns lite fint att båda serierna går på TV samtidigt; en lågmäld psykoterapeut på SVT och B-kändisar och föredetingar som vill sluta knarka på 5:an. Jag börjar med gruppterapi hos Dr Drew, även om jag tror att förra säsongen med Gary Busey och Steven Adler kan bli svårslagen, och återhämtar mig därefter bland neuroserna hos Gabriel Byrnes karaktär.

5 kommentarer:

 1. Haha..terapi i form av celebrity Rehab?!
  Jag har första avsnittet av Game of thrones hemma nu..är lite svag för han Sean som är på affischerna ;)

  Som svar på en av dina kommentarer härom dagen så är det nog första gången som jag fått städa hemma och inte blivit störd på extremt länge..och fort gick det också! Eller har jag redan skrivit det? Fasen..jag har verkligen ingen koll på mitt minne nu för tiden.
  OCh mensen ja..tur att man alltid har ngt att skylla på.. ;)

  SvaraRadera
 2. bra att det blir lite jämvikt i tv-tittandet ;)

  SvaraRadera
 3. Nu har jag sett första avsnittet..fy tusan vad vidrigt! Jag måste titta på andra. :D

  SvaraRadera
 4. hejsvejs
  nu finns du här: http://lovely-chaos.blogspot.com/p/fina-sidor.html

  SvaraRadera
 5. Har så mycket serier och filmer som jag inte sett. Hur hittar jag tiden? Hur botar jag rastlösheten? :)

  Hittade den här coola sköldpaddan i en leksaksaffär i Haga
  http://www.br-leksaker.se/m%C3%A4rken/brio/brio/brio%20sk%C3%B6ldpadda.aspx?id=877117

  Visst var den cool? Måste jag köpa till vår lillo

  SvaraRadera