lördag 18 juni 2011

Träningsvärk, mmmmmmm

Jag har träningsvärk efter löpningen i förrgår. I ljumskarna och låren känns det. Det måste vara första gången någonsin som jag har fått träningsvärk bara av att springa, men jag gillar träningsvärk så jag tackar och tar emot. Och nu har jag precis sprungit samma runda igen. Jag ska försöka att ge mig ut och springa varannan dag så länge Niklas är hemma, när han är borta får jag satsa på styrkeövningar här hemma. Nu ska jag komma igång med träningen på allvar!

10 kommentarer:

 1. Vad roligt! Jag har precis kommit hem från en runda också.:)

  SvaraRadera
 2. Å har tänkt massa dagar att jag ska ut å jogga i skogen, men är alltid så trött även fast jag slutar tidigt.
  Men att kliva upp 4 har sina nackdelar:)

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att du har kommit igång med träningen! Längtar tills jag kan göra det!

  Men du gick väl inte upp i vikt så mycket under graviditeten?

  SvaraRadera
 4. Vad kul! Det finns nån slags träning i Slottis för föräldrar med barnvagn. Man går nån brutal powerwalk med vagnen backe upp och backe ner. Ska finnas i två varianter - en lite enklare och en tuffare. Kanske kan vara nåt om du vill träna även när Niklas inte är hemma! Jag var på väg flera gånger men det var alltid nåt som hände (bajs, matning...).

  SvaraRadera
 5. äh va fan. nu har de ju stängt för säsongen. http://www.dotoday.se/sv/goteborg/halsolots/foraldrapromenad-powerwalk-med-barnvagn-i-slottskogen/340287-a

  SvaraRadera
 6. Jaaa visst är det, hoppas sommaren kan börja snart bara;)
  Har blivit en del glass testande de sista;) Hoppas ni får en riktigt bra helg;)

  SvaraRadera
 7. Jag längtar också att få börja träna igen! Speciellt längtar jag efter långa promenader och korta joggingrundor =)

  Sv. Ja, jag brukar försöka ta mig en lur på dagen, ibland glömmer jag bort det men idag blev det av.

  SvaraRadera
 8. Du är så duktig, än har jag bara snackat =/
  Gahhhh, thats me, snackMalin ;)

  SvaraRadera
 9. Du är duktig! Själv har jag inte varit ute på tre veckor och sprungit. Men idag sägs det att jag måste springa.

  SvaraRadera
 10. Jag tror på träning framför teven! Någon mirakel-dvd eller så.

  I alla fall nu innan jag börjat...

  SvaraRadera