måndag 27 juni 2011

True Blood FTW!

Äntligen!
Nu blir det True Blood, som jag har längtat efter i närmare hundra år. Jag har nästan glömt bort hur överjordiskt läcker Eric Northman är, så länge har jag väntat. Blod, varulvar, hett sex och drama; popcornen är redo, humöret på topp och förväntningarna är skyhöga. Bit mig!

11 kommentarer:

 1. Haha. Jag brukar inte gilla vampyr serier och övernaturliga saker så jättemycket, men när min kompis tvingade mig att se några avsnitt True Blood måste jag erkänna att jag gillade det! Borde nog ta upp det igen, gissar att jag har flera säsonger att kolla ikapp i så fall, och det är ju gött liksom.

  SvaraRadera
 2. Åh jäklar, hade glömt! Vilken lycka! Åh Eric! *dör en smula*

  SvaraRadera
 3. Jag ska också kolla snart!:) Kvällens höjdpunkt!

  SvaraRadera
 4. MuuuuuuuuuuuMmmmmmmmmmmmmmmms =)
  FinEric <3

  SvaraRadera
 5. är det nåt fel på mig? jag har inte sett ett enda avsnitt! borde ta mig i kragen.

  SvaraRadera
 6. Premiär i USA eller? Laddar ni hem då? Har sett att en del bloggat om True Blood, men vart ser ni det, jag blir ju nyfiken!

  Jag funderade länge på om jag skulle skriva om anknytningen eller inte, för jag har haft så himla dåligt samvete över det! Jag tänkte liksom att jag var knäpp som inte var inne i kärleksbubblan från början. Nu vet jag ju att det är vanligt plus att känslorna blivit bättre, och då var det lättare att skriva om det.
  Men jag kan dock fortfarande tycka en del blir onödigt sliskiga i sina kärleksförklaringar till sina barn. Det gäller även till deras sambos osv... :P

  SvaraRadera
 7. Och jag som inte sett ett enda avsnitt..

  SvaraRadera
 8. Alcide!!!! <3 kommer dock inte se honom förrens e3, två veckor kvar ;( ;(

  SvaraRadera
 9. True Blood is the shit :) Jag är 30 år och hoppas fortfarande att vampyrer finns och att någon ska komma och röva bort mig.. haha

  SvaraRadera