torsdag 9 juni 2011

Ut på äventyr

Idag ska jag och Elly ut på äventyr. Det känns nästan som om vi ska bestiga ett berg, men vi ska bara åka till Småland. Vi ska först ta bussen till centralen, sedan tåg till Jönköping och till sist hoppa på bussen ut till landet. En baggis i vanliga fall, men den första tågresan med Kiddo känns som ett stort projekt.

17 kommentarer:

 1. När man har en sån liten är allt man gör första gången ett äventyr. Första barnvagnspromenaden, första badet och såsmåningom den första smakisen. :)
  Lycka till på resan och ha det fint på landet!

  SvaraRadera
 2. Åhhh va spännande, såklart det är pirrigt med första road-tripen!! hoppas allt går bra o ni har det najz!!

  kramkram

  SvaraRadera
 3. Lisa utan blogg9 juni 2011 11:02

  Nu kommer det här tipset för sent, men jag hoppas att du helt enkelt redan tänkt på det! Boka en egen sittplatsbiljett till Elly! Kostar bara fem pix på SJ och är SÅ värt. Inte för att en så liten knodd har nytta av det själv, men för att man ogenerat kan bre ut sig med sina grejer på extrasätet:-)

  Hoppas resan går bra!

  SvaraRadera
 4. Åh vad roligt! Lycka till!

  SvaraRadera
 5. åh spännande! Jag har itne vågat mig på något sånt än, bagade ett bröllop i Waxholm nu i helgen faktiskt... modiga du!

  SvaraRadera
 6. lycka till, det kommer gå så bra så :) kramis

  SvaraRadera
 7. Herre gud. Det är modigt! Jag kunde bli stressad bara av att komma på spårvagnen! Ska vi ses snart nu då? Säg till när du kan. Jag kan när som helst i stort sett!

  SvaraRadera
 8. Åhå! Vad händer i Jönköping?

  SvaraRadera
 9. Heja dig! Du är mycket modigare än jag var när min unge var bebis.

  SvaraRadera
 10. åh det klarar du galant. jag kanske ska åka buss själv med båda om några veckor, inte kort heller utan typ 35 mil, phju!

  kram

  SvaraRadera
 11. Hoppas det går toppenbra!

  SvaraRadera
 12. Så modigt du är! Jag tror att det kommer att gå jättebra på ert lilla äventyr tillsammans. Så mysigt!

  Kram

  SvaraRadera
 13. Förstår att det kan kännas som ett projekt. Hoppas att allt gick bra.

  SvaraRadera
 14. ååå, jag längtar till Småland! Var exakt ska du åka?
  Ha en fin resa!

  SvaraRadera
 15. Hejsan =) vad kul åka tåg med lillen =) hoppas det går bra =) Ha en bra dag. Kram

  SvaraRadera
 16. Lisa utan blogg: Jag köpte en biljett till Elly också, det var skönt att ha ett säte extra så jag kunde bre ut mig ordentligt. Dessutom var det skönt att slippa trängas med någon främling när jag ammade.

  SvaraRadera