söndag 10 juli 2011

3 månader

myspace graphic at Gickr

Idag blir Elly tre månader. Och jag vet att jag tjatar om hur snabbt tiden går, samtidigt som jag inte kan föreställa mig hur livet var innan Elly föddes, men jag kan inte låta bli att säga det om och om igen!

13 kommentarer:

 1. Oj så hon växer så det knakar! Stora tjejen :D

  SvaraRadera
 2. Men hjälp vad tiden går fort. Hon kom ju nyss tycker jag...

  SvaraRadera
 3. Då skiljer det precis 2 månader på din & min bebis för idag blir Judit 1 månad!

  Hur ska ni fira? :)

  SvaraRadera
 4. Men tjohoo! Grattis på Elly-tre-månader. Bambi blir 6 månader idag. Det går sjukt fort. :)

  SvaraRadera
 5. Grattis på 3månadersdagen sötaste Elly! :)

  SvaraRadera
 6. Grattis Elly! Jag håller med, det går verkligen undan.

  SvaraRadera
 7. Tre månader känns som en milstolpe i livet! Grattis Elly... nu närmar det sig med stormsteg för Molly..:)

  SvaraRadera
 8. Vad underbart, stora tjejen! :) ja tiden går verkligen fort. Å ena sidan längtar man till de blir större, börjar krypa, börjar prata osv. Men å andra sidan blir man alldeles stressad, du måste vara bebis lääänge! :)

  SvaraRadera
 9. Naw. Och så Barba-Störd på magen också. Grömt!

  SvaraRadera
 10. Tiden verkligen rusar iväg. Tre månader redan. Herregud

  SvaraRadera