onsdag 13 juli 2011

Babyn och taxen


Elly har fått en tax! Den är lika stor som hon fast smalare och med kortare ben och kommer nog vara rolig att rida på när hon blir lite större. Än så länge verkar hon måttligt intresserad av taxen.

19 kommentarer:

 1. Haha! Fan va roliga bilder och text. "Än så länge verkar hon måttligt intresserad av taxen"! Gillar hur dina bilder alltid blir vintage!

  SvaraRadera
 2. Söta!
  Båda två :)

  Nej, jag mår inte dåligt eller så, men jag får ångest över bloggen ibland. Att jag måste uppdatera flera gånger per dag. Och eftersom mina dagar ser likadana ut hela tiden så känns det inte så kul att skriva om. Sedan får jag ångest över att bloggen började som en sko/modeblogg men inte är det längre. Namnet känns så missvisande. Och när jag då börjar tänka på att jag kanske ska skriva lite om några skor eller leta upp lite shoppingtips så blir det en blockering istället, för jag tittar knappt på dessa sidor längre, jag har ändå ingen användning för mina klackar och har ingen anledning att dra på mig kavajen eller de fina klänningarna... känns det som. Svammel, svammel, hoppas jag inte tråkade ut dig!

  SvaraRadera
 3. Vad fin & mysig tax! Hon kommer nog ligga & dreggla ner den så småningom haha. & den där bodyn (heter det så även med långa ben?) med ugglorna, sjukt söt!

  SvaraRadera
 4. Om jag inte tittar på den så finns den inte..haha, underbart!

  SvaraRadera
 5. Åh, tax är lätt min favorithund! Försöker övertala Jon att vi kanske måste ha en tax när vi flyttar ut på landet. Han tycker att det räcker med 3 katter så jag får kanske skaffa mig en sån tax som söta Elly har. Riktigt fin var den.

  Jag skulle vilja göra ett nytt Enkea-besök redan den här veckan, det igår gick till historien som det kortaste ever. Inte en enda onödig grej hann jag packa ner i vagnen..

  SvaraRadera
 6. Fin tax. Lite lik Elly vill jag allt tycka att den är. Är det den från Hemtex?

  SvaraRadera
 7. å så söt, det blir en bra lekkamrat! :) kommentarer på uggledräkten är ju överflödiga, men... loves it!

  SvaraRadera
 8. Åh vad fin! Var och klämde på en sån inne på Hemtex härom veckan men lyckades låta bli att köpa. Eventuellt ångrar jag mig lite, men de finns ju kvar än så länge antar jag ;)

  SvaraRadera
 9. Du blev min 1000:e kommentar! :D Hipp hipp på dig! och mig :)

  SvaraRadera
 10. Visst var bodyn cool? :) Ja snart är han 4 mnths, vart tar tiden vägen - och det är som alla säger -vad gjorde man innan??? :)
  Söta bilder! Gillar hon magläge?

  SvaraRadera
 11. Okej, fantastisk tax! Fantastiska ugglor på Ellys body. Och så har hon en fantastiskt härlig min på bild tre. SÅ fokuserad :)

  SvaraRadera
 12. Men vilken grann tax! Och ännu grannare är Elly förståss. Taxen kommer göra succé, om ett kort tag.

  Kram

  SvaraRadera
 13. Så otroligt söta! :)

  Ja det är alltid lika spännande att se hur mycket de gått upp och växt på längden varje gång man ska till BVC. Jag kan se fram emot det flera dagar i förväg, snacka om att saker och ting förändrats sedan man fick barn! ;)

  SvaraRadera
 14. Åh så fina! Vet du var man hittar taxen? du menar inte att jag ska behöva gå och bli gråhårig och permanentad!? ;-)

  SvaraRadera
 15. Haha, vi har också köpt en sån Tax :)
  Jättesöt är den!

  SvaraRadera
 16. Men så söt tax, den kommer hon helt klart gilla senare.

  SvaraRadera
 17. Sicken söt liten tax :-D bredvid likaledes söta tjejen :-D

  Har haft semester från allt, också från bloggen (duktig jag varit vaaaa) o nu kikar jag in medan ryggen vilas från solens strålar!

  Solvarma kramar till hela familjen från semesterprissen Mia ;-D

  SvaraRadera