lördag 9 juli 2011

...

När ens Kiddo vaknar med ett enormt leende klockan 6 på morgonen efter att ha sovit konstant i 9 timmar, är det lätt att glömma att jag vaknade med världens illamående mitt i natten och var tvungen att kräkas två gånger. Att Kiddo sedan somnar om efter amningen och sover till 8 gör ju att jag helt slutar fundera över vad jag kan ha fått i mig. Underbara unge!

9 kommentarer:

 1. Naw, det finaste uppvaknandet man kan få! I de stunderna glömmer man de mesta motgångar.
  Hoppas illamåendet går över illa kvickt!

  SvaraRadera
 2. Ujja för att vakna och må illa, hoppas du slipper det nu.

  Hon är ju bara för söt! Tte månader snart, tänk :-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så sött! Så mycket barn ger är nog svårt att fatta ibland. Hoppas att illamåendet försvinner bums!

  Ha en jättefin helg.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Du har så rätt; man glömmer liksom allt annat. Hade aldrig kunnat föreställa mig detta före Elsa!
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Man glömmer allt annat när man ser sin sovande bebis..så sant! :)
  Illa att du mår illa..kanske du åt en dålig körv igår? Jag gillar också tidig sömn men det händer ju aldrig för min del..jag är en sån där som älskar att planera och skriva listor men få det i kraft är en annan femma. Hoppas ni får en trevlig lördag ni med! Jag städar :) Kram!

  SvaraRadera
 6. fint :) hoppas du mår bättre!

  SvaraRadera
 7. Härligt!

  Penny sov sex timmar i sträck i natt, jag är mer än nöjd!

  Låter bra det där med filten och ryggläge, det verkar ju så idylliskt liksom, gärna i gröngräset

  SvaraRadera
 8. Åh, nu blev jag avundsjuk! Charlie har aldrig sovit så länge! Han vaknar minst en gång, men ofta två-tre gånger per natt. Mat är det en gång, de andra gångerna är det nappen eller bara nåt annat...

  SvaraRadera
 9. Åh, så skönt, man glömmer lätt hur det känns att vara utvilad :)

  SvaraRadera