söndag 31 juli 2011

Dag 10 - Detta gör mig glad


Mitt barn gör mig glad! Att titta på henne, hålla henne i famnen, leka med henne, mata henne, byta blöja på henne, sjunga för henne, bada henne, gå ut och gå med henne, lyssna på hennes joller och framför allt att se när hon ler så att hela hennes lilla ansikte strålar mot mig gör mig till världens gladaste.

Idag blir Elly 16 veckor och jag är head over heels in love!

16 kommentarer:

 1. Förstår verkligen att det där lilla paketet av pure gullighet gör dej glad :) Något annat som också är fint är din nya header!Älskar kortet på dej med glassen. Ser ut att vara hämtat från ett modereportage :-)

  SvaraRadera
 2. 16 veckor redan. Det går snabbt snabbt snabbt. Raketfart faktiskt.

  ...och på tal om frukostar - så måste jag verkligen försöka börja med att äta frukost varje dag - inte bara på helgerna (om jag orkar). Fast om man inte lyckas släpa sig ur sängen innan 12 så känns det lite som att det kvittar - går på lunchen direkt=)

  SvaraRadera
 3. Hjälp vad tiden går! Gullunge! Och superfin ny header!

  SvaraRadera
 4. Hon är så himla fin...
  (och jag älskar din nya design!)

  SvaraRadera
 5. bästa glädjespridaren i världen :) grattis till 16 v! :)

  jag och henry mår bra, det känns som att saker och ting börjar vända åt rätt håll igen :)

  superfin bloggen blivit!

  kram

  SvaraRadera
 6. Förstår att hon gör dig glad!

  Sv: Jo den sammanhängande sömnen har varit alltför fattig ett tag nu så det är sååå skönt!

  SvaraRadera
 7. SV: Men precis! Om jag får en dotter någongång kommer jag klä henne mycket i klänningar, det är ju så himla gulligt. Men jag skulle också vara noga med att erbjuda annat så att hon får chansen att välja själv vad hon tycker om och trivs bäst i sedan, precis på samma vis som nu. Det gör lite ont i mig när jag tänker på att det finns föräldrar som behandlar sina barn så olika beroende på vad det har mellan benen.

  SvaraRadera
 8. Förstår jag! Hon är en ljuvligt glad sötnos som verkar charma alla som kommer i hennes väg men så har hon ju att brås på också =)

  SvaraRadera
 9. Klart en sån sötnos gör en glad!

  Vilken fin ny design på bloggen. Och fina bilder i headern.

  SvaraRadera
 10. Sötaste Elly!


  & snyggaste designen du bytt till!

  SvaraRadera
 11. Grattis på dagen Elly! :) och bloggen har också blivit tjusig(are) även i mobilen hos mig. Kram på er

  SvaraRadera
 12. Men hon är ju helt bedårande! Jag förstår att hon gör dig glad!

  SvaraRadera