måndag 18 juli 2011

Dag 2 - Favoritpryl


Eh, jo, det skulle ju bli en bild på min iPhone, eller ifånen som den heter i vardagligt tal, men det blev visst mest Fifi på bilden. Men ja, ni fattar. Jag har aldrig varit så intresserad av mobiltelefoner, utan jag har fick min första sist av alla typ och sedan har jag inte varit så noga med att uppdatera mig när tekniken har gått framåt. Men så köpte en kompis till mig en iPhone och så fort han plockade upp den började jag nästan flämta av upphetsning. Jag köpte förstås en och sedan var beroendet och besattheten ett faktum.

7 kommentarer:

 1. Känner igen mig där om jag säger så ;-)

  SvaraRadera
 2. så himla vacker du är! Vad skulle man gjort utan sin iphone? ;)

  SvaraRadera
 3. Haha.. jag åkte ju också dit till sist. Kämpade tappert emot (så här efteråt fattar jag inte varöfr) länge länge och köpte andra mobiler. Men nu är det jag och iphonen forever and ever!

  SvaraRadera
 4. Haha! Oj vad jag känner igen mig! Min iphone "dog" idag och jag satt och grät för att jag skulle få lov att skicka in den och vara utan i flera veckor. Men så lyckades Gustav nollställa den så den startade igen! Lycka!! :D man känner sig lite knäpp i efterhand sådär... :P

  SvaraRadera
 5. Sjukt, så beroende den kunde vara :)

  SvaraRadera
 6. Jag, ehe, känner igen mig i varenda ord.

  SvaraRadera