onsdag 20 juli 2011

Dag 4 - Min hobby


Bloggen är inte min enda hobby, men eftersom det mesta jag sysselsätter mig med ryms i bloggen passar det bra med en bild på den här.

Förresten så hade jag aldrig trott att jag skulle hinna blogga varje dag när jag har en bäbis, men så började maratonamningen. Jag skulle bli sjukt uttråkad om jag bara satt och stirrade på Elly under hennes frossande och att blogga och läsa bloggar är ett  roligt och lagom ansträngande amningstidsfördriv. Dessutom har jag blivit en jäkel på att skriva med en hand!

7 kommentarer:

 1. Vilken tur! Att du kan skriva med en hand alltså! Är glad för blogginläggen (& twittren).

  SvaraRadera
 2. Jag skriver också blogg när jag ammar, som du säger så blir det faktiskt lite långtråkig att bara sitta och stirra under tiden. :)

  Ja, det är så fint med matchande pippitröjor! Jag kikade på en åt William också men de fanns bara från storlek 100 och ett känns lite väl långt fram tycker jag. :)

  SvaraRadera
 3. Det är otroligt vad man kan lära sig saker bara man måste. Mitt ex försökte lära sig att borsta tänderna med väster hand, det gick skitdåligt. Tror det var för att han inte hade nån egentlig anledning att kunna det där, högerhanden finns ju väldigt ofta till hands liksom :)

  SvaraRadera
 4. SV: Visst är det! :) Synd att han nästan bara går med på att ha den bakochfram bara...

  SvaraRadera
 5. Katterna är så fina, även du och bebis :-)

  SvaraRadera
 6. haha vilken tur att du kan utnyttja tiden ;)

  svar: Jo.. det finns det.. men jag fixar inte det just nu tyvärr..

  SvaraRadera
 7. Man bör ha minst en skojig hobby när man är småbarnsmorsa, annars finns risken att man liksom tappar bort sig själv i mammaträsket :)

  SvaraRadera