fredag 22 juli 2011

Dag 6- Tema Grön


Spenatsoppa är både gott och nyttigt, kids!

8 kommentarer:

 1. Spenat är det godaste jag vet! Men jag har faktiskt aldrig käkat det i form utav soppa.

  SvaraRadera
 2. Gott! Det kanske jag skulle passa på att göra i helgen, blev helt sugen när jag såg bilden.

  SvaraRadera
 3. Åh vad underbart, älskar spenatsoppa!

  SvaraRadera
 4. Åh vad underbart, älskar spenatsoppa!

  SvaraRadera
 5. jaha okej ! då kan vi ju också använda dropparna tills flaskan är slut kanske :) det skadar väl inte ! hon fick ju lite magknip sådär och vi märkte att hon vaknade av det och var ledsen. När vi började använda miniform så var det som att troll för helt plötsligt fick hon ro att somna in liksom :) superbra !

  SvaraRadera
 6. ser jätte bra ut :) hoppas den också var det!

  SvaraRadera
 7. Man äter alldeles för lite spenatsoppa tycker jag. Gott som skam är det!

  SvaraRadera
 8. Supergott! Har du testat nässelsoppa? Det liknar spenat, men jag tycker att det är ännu godare :)

  SvaraRadera