måndag 4 juli 2011

De fyra stora

Som en liten uppföljning på inlägget om mitt smyglyssnande på Iron Maiden, kan jag berätta att jag kollade på The Big Four på TV igår. Och ja, jag önskade nästan att jag var på Ullevi för Slayer var ju bra och så mycket som jag älskade Metallica på mellanstadiet hade det varit kul att se dem av rent nostalgiska skäl. Hey, på den tiden tyckte jag till och med att Lars Ulrich var snygg!

10 kommentarer:

 1. Var nog många som satt bänkade framför tv:n igår, inte jag hihi..

  SvaraRadera
 2. Vi kollade också. Bebisen verkade gilla Slayer, men hon fick lägga sig innan Metallica.

  SvaraRadera
 3. Satt bänkad och bara njöt! rock Elsa hade sin Maiden tröja för att visa sin uppskattning dessutom =)

  SvaraRadera
 4. Jag och Nico kröp också upp i soffan. Jag försökte uppmuntra henne till att titta efter pappa på tvn som var där på plats, men hon var mer intresserad av att maratonäta och producera blöja efter blöja..

  Mysigt att ni kommer iväg på en liten tripp iallafall. För stora reseprojekt känns som det bara blir stressande när man har så små barn.

  SvaraRadera
 5. Vi var inte bänkade, slötittade o om fel låt till annan kanal (deckare á la 1800 var vår melodi hihi)

  Haft ledigt o bara varit med släkt (husbandets) från England, inte ens smygtittat i datorn faktiskt :-D (för ovanlighetens skull)

  Hoppas allt är tipptopp med lilla familjen er ♥

  SvaraRadera
 6. Vi halvkollade också och hörde det lite svagt från genom fönstret samtidigt som på TV:n. Det var fräckt (ett ord som enligt vänner till mig är ett göteborgs-ord, alternativt ett tant-ord.)

  SvaraRadera
 7. And I was very much in love with Axl Rose tyckte han var sååå sexig i sina cykelbyxor.. haha

  SvaraRadera
 8. Fick rusningar genom tvrutan - så kan bara ana hur magiskt det måste varit live. Både Slayer och Metallica har jag sett förut - Megadeth hade varit grymt kul att se live. Alla som jag känner som var där sa att det var en helt otrolig kväll - någon ville till och med kapa av sin arm för att få en repris.

  SvaraRadera
 9. Ahaaaaaa, så DET var "TB4" som alla skrev om på fejan. Jag fattade inte ett skit där ett tag ;P

  SvaraRadera