måndag 18 juli 2011

Don't go with it

Jag har sett den värsta filmen någonsin; Just go with it. Jag tänker inte ens skriva något om den, så vidrig var den. Men anledningen till att jag såg just den är söt. Min bror hyrde nämligen film till oss och han valde en lättsam för min skull, då jag har sagt att jag är lite känslig för tillfället och inte klarar av att se något som är läskigt/sorgligt/sentimentalt/dramatiskt av rädsla för att bryta ihop i en gråtattack. Och jag tittar hellre på en efterbliven Adam Sandler än får ett hormonsammanbrott, så thanx bro'!

2 kommentarer:

  1. Hmm...jag tyckte den var godkänd men förutsägbar från ruta ett..lite jobbig ibland som alla hans filmer.. :) snäll bror ändå!

    SvaraRadera
  2. funderade på att se den, men då avstår jag nog :)

    SvaraRadera