fredag 1 juli 2011

Fotade tights


Byxor, sparkdräkter och pyjamaser för bäbisar med fastsydda strumpor är en sådan bra grej. Vanliga strumpor har nämligen en tendens att ramla av hela tiden. Nu undrar jag bara varför det här konceptet inte finns för vuxna, alltså i form av tights med fastsydda strumpor. Det skulle ju vara så smidigt att slippa det där glappet mellan strumpan och tightsbenet. Strumpbyxor tänker ni då, men nej, strumpbyxor korvar sig och kasar ner i grenen, så att hänget riskerar att synas under kjolen. Det är således inte lika smart som tights med fötter skulle vara. 

9 kommentarer:

 1. Visst skulle det vara bra - strumpor bara försvinner ju iaf. Och jag håller med, strumpbyxor är obekvämt och korvar sig överallt, dessutom få man fula röda streck på magen. Usch.

  SvaraRadera
 2. Du får ta patent på idén. :D
  De där små tigthsen såg för övrigt väldigt mysiga ut.

  SvaraRadera
 3. Jag håller inte riktigt med om att det är en så bra grej, men det beror nog mest på att jag lyckats producera två ungar med väldigt långa fötter. Alla kläder med fossar på är lagom i benen men hälen hamnar liksom mitt under foten..
  Till vuxna tror jag dock helt klart på idén!

  Indiska kan jag tänka mig har mycket bra amningskläder, ska tänka på att kika in där när jag väl lyckas ta tag i det här köpa-kläder-projektet :)

  SvaraRadera
 4. Vilken jättesöt bild du har tagit :) Hur gulligt som helst. Dessutom, jag gillar din blogg :) //blogg.alltirosa.se

  SvaraRadera
 5. Ja, fotade tights vore något =)

  SvaraRadera
 6. Ja, jag tänkte faktiskt "men strumpbyxor". Men sen föll jag pladask när du argumenterade såbra, klart att det inte hade varit samma.

  Jag önskar att man snart kommer uppfinna såna här tights-jeans eller vad de nu heter, fast med lika bra "grepp" i midjan som löparbyxor, så att de håller sig när de ska. HUR svårt kan det vara!?

  (Menar alltså såna jeanstights som är i stretchigt jeanstyg, INTE såna som är tights med påmålade fickor etc, hu)

  SvaraRadera
 7. Jag håller inte med! Hs fötter stannar inte kvar i de där påsydda strumporna utan åker in i byxbenet och allt blir korvigt.

  Lindex har JÄTTEBRA strumpor som inte glider av hur mycket han än sprattlar.

  SvaraRadera
 8. Barbapappabyxan! :D I löv them fast nu är det ju för små men det är fantastiskt att ha dem. Vänta tills Elly ska börja käka på sockarna..haha..panik i början kan jag säga!

  SvaraRadera