fredag 22 juli 2011

Grönt är skönt (på fötterna)Jag kan tycka att det är lite tråkigt att jag letar fram en gammal bild på spenatsoppa bara för att ha en bild på temat grönt, när jag sedan tar en sväng på stan och hittar ett par ärtiga kängor. Typiskt! Nåväl, de här pjucksen blir bra efterträdare till de rosa kängorna som fick gå i skograven i våras. Och jag tror aldrig jag har haft ett par gröna skor, så det är allt på tiden.

8 kommentarer:

 1. Men gud så snygga! Vart hittar du alla fina kängor egentligen? Jag vill också ha!

  SvaraRadera
 2. Riktigt coola! Såg ut att klara av att användas en fel dag också.

  SvaraRadera
 3. Ursnygga! Älskar grönt!

  SvaraRadera
 4. Coola!

  Ja, hade jag haft iPhone eller nåt liknande så hade det kanske varit enklare att posta inlägg, där verkar man ju hunna fota fint med en app eller så :)

  SvaraRadera
 5. Vilka snygga! :)

  Vi skulle behöva skaffa fler dregglisar, jag insåg idag att det ju är den som blir smutsig först.. ;)

  SvaraRadera
 6. Känns SÅ Fifi även om vi aldrig mötts! Bara VET att de är du =)

  SvaraRadera
 7. Nu vet jag inte om kom entrén kommer igen för det blev nåt fel. Men i allafall. Jättesnygga skor. Jag hittade ett par ärggröna skor på rean i Tyskland förra veckan men de var en storlek för små.

  SvaraRadera