söndag 3 juli 2011

Mamma Bambi och pappa Uggla


Den här bilden sitter ovanför Ellys spjälsäng (som hon förvisso inte kommer att sova i än på länge). Den passar perfekt hos oss eftersom Niklas gillar ugglor och jag är väldigt förtjust i Bambi.   Jag minns att Avanna-Anna gjorde den här bilden i vintras då vi varken hade flyttat eller fått Elly än, och att jag längtade så efter att få sätta upp den i barnkammaren i vår nya lägenhet, och nu sitter den alltså där!

Igår när jag och Elly tog en sväng på stan sprang vi på Anna, som råkade vara i stan över dagen. Fin tjej det där, men det visste jag förstås sedan tidigare.

7 kommentarer:

 1. Jag har en likadan här hemma. Har dock inte hunnit sätta upp den ännu. :)

  SvaraRadera
 2. Jättesöt bild!

  Ja det känns som dom där nejen bara loopar runt runt. Kan nog behöva lite semester, inbillar mig att trotsen stannar kvar här hemma och att jag bara får se den glada 2-åringen under en eventuell resa ;)

  SvaraRadera
 3. Självklart får du beställa något av mig sen, det skulle vara en ära. :)

  Anna är duktig hon! Och snäll!

  Hoppas du haft en toppensöndag!

  SvaraRadera
 4. den är ju helt perfekt med uggla OCH bambi på! :)

  SvaraRadera
 5. Åh, älskar ugglor. har till och med sytt en till mitt kusinbarn. Sjukt fin affish!

  SvaraRadera
 6. gumman =)
  hoppas vi kan ta en fika på en bestämd date snart! puss!

  SvaraRadera