torsdag 7 juli 2011

Om en torsdag

Min utsikt från soffan på museet

Jag är helt slut! Dagen började med en sprattlande och pigg bäbis som ville gå upp 6:30. Och hon fick förstås som hon ville. Efter lek och frukost gick vi ut och träffade en kompis till mig och hennes 3-åriga dotter. Sedan promenerade vi, åt sjukt god sallad i gräset vid en lekpark. Några av oss lekte i samma park, medan andra nöjde sig med att sova och äta. Så gick vi vidare, tog en glass innan vi gick ännu mer och hamnade på Världskulturmuseet där jag och hungriga Elly blev sittande i en soffa som liknar den vi har här hemma. Tryggt. Och så gick vi hem, åt och badade Elly. Nu känner jag mig alltså helt färdig och väntar på att Elly ska somna så jag också kan gå och lägga mig. Det tar på krafterna att hålla igång en hel dag må jag säga!

6 kommentarer:

 1. Jag bor ju ca ett litet litet stenkast från vkm, borde verkligen gå dit snart igen! Var det någon bra utställning nu?

  Förra sommaren hade de en om resande som inte var så bra, tyckte den kändes lite högstadie-projekt.

  SvaraRadera
 2. Jag var också helt slut igår efter att ha hållit igång hela dagen, inga uttröttande aktiviteter jag hade för mig men ändå.

  Barnkläder som går i arv är lätt dom bästa, kul att Elly har från fler släktingar.

  SvaraRadera
 3. Småbarnslivet tar på en som tusan!
  6.30 hade jag aldrig pallat..jag är bra väck då.. ;)

  SvaraRadera
 4. Att kliva upp 6.30 är väl sovmorgon? :)
  Jag hör skräckhistorier om folk som är uppe klockan 05.00 och sånt ...
  Hoppas man får en morgontrött tjej/kille som sover till 8.00 ... det är väl lagomt :)

  SvaraRadera