söndag 3 juli 2011

Små och stora kalaspinglor Idag, på sin 12-veckorsdag, har Elly varit på sitt första barnkalas. Hon sov sig igenom halva kalaset, men efter lite mat piggnade hon till och låg på en filt i gräset, nyfiket tittande på de andra barnen, som alla var 1-3 år äldre än hon. Elly passade även på att vända sig från rygg till mage och fick en ordentlig applåd. Det var hennes andra vändning; den första kom för några veckor sedan, men då hade hon lite hjälp av att soffan hon låg på inte var helt plan.

Jag var lika nöjd med att gå på barnkalas som Elly. Det bjöds på tårta, en massa andra godsaker och inte minst en hel del barnsnack, och eftersom barn råkar vara mitt favoritsamtalsämne för tillfället, trivdes jag som fisken i vattnet.

15 kommentarer:

 1. Allt som jag sa att jag inte skulle göra som mamma. Det gör jag!!Pratar gärna om mitt barn och dess utveckling.. haha man är expert nu :)

  SvaraRadera
 2. Las Vegas var hur häftigt som helst. Sånt vi vill passa på att se innan det blir dags för en liten krabat även för oss:)
  Mysigt att gå på sitt försya barnkalas och bra att du tog kort på det:)

  SvaraRadera
 3. Grattis Elly! Snart 3 månader juh :D
  Och att vända sig, duktig liten fröken! Hihi..barn ja, enda man snackar om konstant! min pappa har fått ta smällen rätt ordentligt men än så länge så ler han bara och lyssnar..haha..
  Och vad fina ni är!

  Ja, du har nog grattat men snart blir hon 7 månader vet du..så dags igen.. ;P
  En händelserik månad var det men det blir väl förmodligen bara värre nu när fröken bestämt sig för att rulla fram över golv, soffor och sängar. Idag började hon krypa. BAKLÄNGES! Vi får nog ta ett litet snack hon och jag tror jag ;)
  Eller putta sig kanske hon gjorde..det såg väldigt skoj ut iaf!

  Mjo..fast hon ska ju inte få godis i vanliga fall men en liten liten smakbit kan hon ju få tycker jag..men hade ju inte anat att hon var så gamig!

  Visst är det typiskt, nu vill jag ha mörkt hår igen.. :/ Och långt helst. Snart blir jag så less på det så jag rakar av hela alltet..och då blir det ju ändå att börja om från början igen.

  SvaraRadera
 4. Ni är så otroligt fina att jag inte finner ord =) Ja, det går alldeles för fort...Berätta gärna mer om google + sen; är det verkligen bara via invites man får tillgång?

  SvaraRadera
 5. Oj, vad tidig hon är! Charlie har ju just (för några veckor sedan) börjat vända sig från rygg till mage och på BVC sa de att det var tidigt :)

  När jag ammade så körde jag alltid sista kvällsamningen i sovrummet och satt bara i sängen helt tyst och ammade på natten. Nu har det ju varit lite problem med nattningen ett tag, men idag gick det ju bra :)
  En föreläsning om sömn lät väldigt intressant! En sån skulle jag vilja gå på...

  Från en sak till en annan, gillar du inte fåglar?

  SvaraRadera
 6. Himla fina kalaspinglor det där! Barnprat går inte av för hackor alltså, men tusan vad tråkigt det var att lyssna på när man själv inte var inne i bebisyran! Nu pratar man knappt om annat när man träffar andra föräldrar, eller okej, det har blivit bättre värst var ju när allt var så nytt..

  SvaraRadera
 7. Å jag har ju typ kanelbullecravings jämt, gravid eller inte!
  Det är helt enkelt bara så gott.

  Vilken fin bild på er!

  SvaraRadera
 8. Vad skönt att kunna göra som man vill. Att sova sig genom ett halvt kalas t.ex. :)

  Tack för dina uppmuntrande ord angående adoptionen.

  SvaraRadera
 9. Så fina ni är =)
  Kul med kalas! Nu blir jag sugen på tårta.

  SvaraRadera
 10. Supermysiga bilder. Är de tagna med någon skojig iPhone-app som du kan tipsa om?

  SvaraRadera
 11. Ja man kan aldrig stirra sig blind på deras olika miner!
  Hehe nej inredning och renovering blir man nog aldrig färdig med, vi har ett helt hus att tapetetsera om och putsa upp nu, kommer ta en evighet...

  SvaraRadera
 12. men jisses så söt bebis! tänk när min lilla var så gammal. min lilla ska bli ett år snart, kan knappt förstå det! det avr ju inte alls längesedan som hon var en liten pluttis. ååååh!

  och tack för kommentaren! kul att du gillar fotona från festen :)

  SvaraRadera