fredag 8 juli 2011

The queen of multi-tasking

Jag tycker att jag är bra på att multi-taska, men igår vid lekparken såg jag the queen of multi-tasking. Den här kvinnan gick runt och ammade sin bäbis som såg nyfödd ut, samtidigt som hon passade sitt andra barn som lekte, samtidigt som hon pratade i telefon, samtidigt som hon flyttade på barnvagnen, samtidigt som hon pratade med sin kompis, samtidigt som hon skrev ner något med en penna på en papperslapp. Jag säger wow! och bugar mig för drottningen.

10 kommentarer:

 1. Det där låter ju nästan omöjligt!:) Wow säger jag också!

  SvaraRadera
 2. Haha, oj jäklar! Undrar om det finns någon multi-taskingkurs för småbarnsföräldrar, skulle lätt skriva upp mig i så fall.

  SvaraRadera
 3. Jag blir strassad bara av att läsa detta ;)

  SvaraRadera
 4. Haha..damn!
  Jag blev också nästan stressad av att bara läsa!
  Jag är imponerad av mig själv när jag fixar säg 3 saker samtidigt..typ.. ;)

  SvaraRadera
 5. Ja man kan inte säga något annat än Wow! Där ligger man i lä! ;)

  SvaraRadera
 6. Bugar mig också =) Kvinnor KAN =)
  Kram till dig och din sötnos!

  SvaraRadera
 7. Jag missade ju att ta bilder midsommar så jag tänkte att en blomma bakom örat på 7månadersdagen får det bli! :D
  Hon tackar och bockar! I början när tänderna kommer så vet de ju inte riktigt hur man skall göra för att inte bita men sen så går det bra..det värsta hon har gjort mot mina brön är att suga tag i dem under bröstvårtan. DET var inte skönt och blåmärke fick jag.. Men när övertänderna kommer så sätter vi nog stopp ;)

  Ja för tusan, tack gg för IKEA..vad hade vi gjort annars? Barnvänliga soffor hade vi inte hittat på ngt annat ställe tror jag..som dessutom är vita!
  Jag somnar tyvärr runt midnatt..blir alltid så. Hade jag somnat tidigare hade jag nog varit lika trött ändå..sova är min stora last.. ;)
  Hihi, allt skall in i munnen , det bara är så. Och det mesta går att tugga på..akta katterna sen.. Kram!

  SvaraRadera
 8. hjääälp jag måste öva! trodde att jag var bra på att göra flera saker samtidigt. men det här slår allt. öva öva öva, finns ingen tid till att bara göra en sak åt gången liksom.

  SvaraRadera