onsdag 6 juli 2011

Sovbäbis


Elly bara sover och sover och jag går omkring här som en osalig ande. Jag har lagat mat, ätit, diskat, plockat ur diskmaskinen, satt upp en hängare i barnkammaren, småplockat, ätit ett par chokladpraliner, vattnat blommorna, kollat mail, hängt på Twitter, målat tånaglarna och klippt alla 20 naglar. Vad näst? Förutom att gå och kontrollera så att Elly andas hela tiden, ovan som jag är vid att hon sover en hel eftermiddag? Och ja, jag har också sovit, det var så det hela började, jag liggammade Elly i sängen och vi somnade båda två.

Jag måste som sagt bli bättre på det här med egentid.

Precis när jag hade skrivit klart det här inlägget vaknade hon, äntligen!

16 kommentarer:

 1. först vill jag att henry ska somna så att jag kan få lite gjort, men sen börjar sakna honom när han sover för länge... :)

  SvaraRadera
 2. Oj vilken underbar bild! Verkligen fin.

  SvaraRadera
 3. Vilken jättesöt näsa hon har!

  SvaraRadera
 4. SV: tack för gratulationerna och GRATTIS i efterskott på din födelsedag! Vad fin bild det va på dig med glassen, stylish! ;)

  Älskar mina skor btw, lite svåra att gå i men träning ger färdighet.

  Känner förresten igen det där med att sova en hel dag, nu är min katt inget barn, men han har sovit i skuggan på balkongen hela dagen .Det är något med kroppen och att de har lättare att klara av värmen när de sover...barnen alltså, inte katten. Jisses vad jag skriver..haha! kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket! Jag hoppades på att du skulle bli glad. :) det är tokigt det där, först vill man att de ska sova så man kan diska undan osv. Men sover de för länge börjar man sakna dem och kan nästan inte låta bli att pilla på dem! :P

  SvaraRadera
 6. H sover också jättemycket nu när det är så varmt. Och precis som Killmamman säger så saknar man ju underbarungen när han sovit för länge :-)

  SvaraRadera
 7. Å den där klänningen alltså. Simla söt!

  SvaraRadera
 8. Åh..så fin!
  Jag har massor av sovbilder på Junie, hon har sådana ställningar. Och så måste jag pilla på henne när hon sover så sött.. ;)
  Du var väl jättebra på egentiden? Jag hade somnat säkert..eller tittat på tv:n..

  SvaraRadera
 9. Tackar! Ja det är skönt nu på sommaren med kortare frippa!

  Hehe Liam sov också som en tok idag, 3 timmar, han som bara sover 15-20 min några ggr om dagen bara, de blir nog trötta av värmen!

  SvaraRadera
 10. Liggamningsinsomningar mitt på dagen är nog de bästa insomningarna. Synd att min unge håller låda hela natten om man låter henne sova på dagen bara. Å, nu ska jag gå och lägga mig och drömma om att sova middag :)

  SvaraRadera
 11. Åh så söt hon är, njut av att hon sover!

  SvaraRadera