söndag 10 juli 2011

Stumpen slumpen

Har jag berättat att när Elly tappade stumpen från navelsträngen sparade jag den i några dagar ifall någon skulle vilja se den?

Och ja, det var faktiskt en person som ville se den.

7 kommentarer:

 1. Haha! Gud vad roligt. Och lite läskigt.

  Vides stump försvann utan att vi märkte något. Vi har fortfarande ingen aning om vart den tog vägen. Det är också lite läskigt. :)

  SvaraRadera
 2. Hmm..jag kommer inte ihåg vart Junies tog vägen, jag tror att jag sparade den en liten stund kanske ngn timme eller så. Det var vid jul så jag vet inte, den kanske råkades ätas upp eller ngt..usch..

  Haha..ja just det..kom på att vi gillar ju att prata bajs..haha.. Jag har nog inte heller kommit ur den men jag är inte så extrem som Björn ;)

  SvaraRadera
 3. Ok, det här är inte samma sak, men ett av mina ex hade sparat en gammal stortånågel som ramlat av efter en blånagel. Den vill jag INTE se.

  Navelstump är betydligt mer intressant och mindre äckligt.

  SvaraRadera
 4. Vet du, sparade mina gallstenar i en burk och varenda gång jag tar en öl för mkt åker den fram till beskådan *S*

  SvaraRadera
 5. Det skulle inte förvåna mig om jag har Hrönns stump liggande någonstans, det vore typiskt mig.
  Någonstans finns också en ask med alla mina mjölktänder i och en liten påse med blandade freak show-attiraljer såsom min första fästing.

  SvaraRadera
 6. Ha ha! Min kusin är läkare och vi har fått avnjuta några moderkakaor... Tack och lov bara på bild men dock närbild! Stor sådan.

  SvaraRadera
 7. Hahaha. Sånt här är så svårt att relatera till innan man själv får barn (men hey, jag förstår redan att jag kommer att vara EXAKT likadan).

  SvaraRadera