måndag 4 juli 2011

Svettmys

Jag tycker att det är jättemysigt att amma, men de senaste dagarna, not so much. Det vackra vädret har nämligen förvandlats till en tung, tryckande kvalmighet som gör att Elly klibbar fast vid mig när hon äter. Allra mysigast blir det förstås när det rinner ut mjölk från Ellys mun och den blandar sig med svetten som uppstått i friktionen mellan oss.

6 kommentarer:

 1. Åh, samma här! Och sen är vi klibbiga båda 2 och värst är om det luktar..blää..sur mjölk!

  SvaraRadera
 2. Alltså, jag tycker att jag är tillräckligt svettmysig helt av mig själv just nu att det där är helt övermäktigt att föreställa mig!

  SvaraRadera
 3. jag säger bara: bebis tätt inlindad i bärsjal mot mig. svettisch.

  SvaraRadera
 4. Vädret är lite väl varmt och fuktigt, även utan baby som ammas. Jag vill ha regn och åska NU.

  SvaraRadera
 5. Tips! Jag brukade ha en tunn kökshandduk mellan mig och bebis för att slippa svett-/mjölkkladdet. Nog för hud mot hud ska va så bra, men nej. Inte till vilket pris som helst.

  SvaraRadera