måndag 25 juli 2011

Tantkärlek FTW!

Något som gör mig glad är när två tanter på 76 och 84 år blir New Yorks första samkönade brudpar. Det är så sött att jag inte tänker vara kinkig och gnälla om att det är tragiskt att det sker först år 2011, nej, jag ska bara tycka att det är fint. Också ska jag fantisera ihop en liten historia om hur tanterna firar med varsin räkmacka och bingo.

10 kommentarer:

 1. Antingen är det som du säger eller så är det tragiskt att man skall kunna gifta sig med en av samma kön. Det finns säkert olika uppfattningar. Med tanke på att det finns 19 miljoner innevånare i NY State så är det inte nån rusning till vigsel iallafall.

  /Bo

  SvaraRadera
 2. Jag blir också glad, och varm i hjärtat!

  Tack för grattiset :)

  SvaraRadera
 3. Underbart! Kärlek FTW!

  SvaraRadera
 4. Underbart! Mycket kärlek behövs nu.

  SvaraRadera
 5. bo: hur skulle något så underbart som kärlek kunna vara tragiskt?

  SvaraRadera
 6. Åh, det här blev jag lite varm i hjärtat av <3

  SvaraRadera
 7. Bo: jag håller med Anonym och undrar också hur något så fint som kärlek skulle kunna vara tragiskt!

  SvaraRadera