måndag 18 juli 2011

Tårar, lamor och en och annan get
Efter bäbis som inte kunde få ro, ledsen mamma, en hel del tårar, en miljon irriterande myggbett (hey, kolla in bölden under mitt öga!), utflyktsplaner som grusades av regnet, allmän leda och den största bajsfesten so far, tog vi till sist en sväng till Stadsparken i Jönköping. Jag tror nog att vi alla blev gladare av att få lite luft och att titta på djur. Bambisarna gömde sig dessvärre, men det är inte varje dag man får se lamadjur, emoponnies eller klappa getter, så jag var nöjd ändå. Och ännu mer nöjd var jag när Elly hade kommit till ro och fått i sig ordentligt med mat.

6 kommentarer:

 1. Men åh vilken underbart söt jacka (eller är det en jacka? jo det säger vi)! Och visst är det fascinerande hur livet plötsligt kan gå från helvetiskt till fantastiskt, bara genom att barnet får äta och sova ordentligt?

  SvaraRadera
 2. Åh, sicken söt liten emo-ponny. Vill ha!
  Derby-tryout 25/8 förresten. Bara så att du vet :)

  SvaraRadera
 3. Vissa perioder när de små raringarna inte vill äta och sova är fantastiskt påfrestande. Jag kunde aldrig riktigt släppa det här med mat och hunger förrän min son var ett och ett halvt år. Nu blir det som det blir och det är bra med! Jag önskar att jag varit mer cool när han var bebis och tänkt mer att han äter när han är hungrig. Förhoppningsvis kan jag slappna av mer om det blir en bebis till. Jag håller tummarna för att imorgon blir en bra dag för er.

  SvaraRadera
 4. Stadsparken I löööve! Killen bor på Torpa så i somras var jag där i korkarna och solade. Hur mysigt som helst.

  SvaraRadera