fredag 1 juli 2011

Vad är väl lite gubbrock?

Idag har jag haft lite egentid igen. Först var jag ute och sprang en sväng, sedan passade jag på att smyglyssna på Iron Maiden när jag gjorde mig i ordning efter duschen, samtidigt som jag i smyg nästan önskade att jag skull se Iron Maiden live ikväll. Det här med att lyssna på Iron Maiden är nämligen lite känsligt, då jag alltid har dissat dem och gärna pratat om hur töntiga de är. Plötsligt upptäckte jag dock att jag tyckte Run to the hills var bra, vilket jag förstås inte kunde erkänna för någon. Men så spelades den när jag och Niklas var ute en gång för drygt ett år sedan och jag som var hrm, onykter erkände glatt att jag har gillat den i smyg ganska länge. Detta tyckte förstås Niklas var väldigt kul att reta mig för.

Så när Niklas och Elly kom hem idag kommenterade Niklas förstås vad jag lyssnade på, samt menade att jag lyssnar på gubbrock. Sedan lät jag min playlist fortlöpa och nu har han dissat mig för att Black Sabbath och Aerosmith finns med på den och menar att det också är gubbrock. Han tycker dessutom att det blir mycket roligare när jag hela tiden ska försvara mig och förklara att gubbrock är Toto och sånt och det blir ännu värre när han säger att jag får lyssna på gubbrock om jag vill. Snällt va?

12 kommentarer:

 1. Men jag skulle också vilja se dem ikväll. Kanske inte för att jag är ett jättestort fan (även om jag lyssnat på dem en del) utan mest för att det vore grymt att gå på en sån stor "renodlad" spelning, jag har bara varit på festivalspelningar och inbillar mig att det är annorlunda uppträdande på en vanlig konsert.
  Gubbrock eller ej, men skämmas tycker jag inte du ska göra. :)

  SvaraRadera
 2. Nä, Black Sabbath är väl inte gubbrock?

  SvaraRadera
 3. Gubbrock, pah! I love em =)

  SvaraRadera
 4. Haha, älskar skämsmusik. Fram mä't bara. Det blir mest jobbigt om man ska hålla på och lyssna på enbart "rätt" musik, då måste man ju hålla reda på vad det är.

  SvaraRadera
 5. Jag hade också velat se! Men jag såg förra gången, så det får väl räcka antar jag. Ser man två gånger kan man ju ses som ett FAN. Då snackar vi pinigt :-)

  SvaraRadera
 6. jag tror att det handlar lite om att all sån musik hamnat i kategorin nostalgi, så även om man inte tyckt att det var bra förut så appellerar musiken liksom till andra sidor hos en själv nu. jag har också ändrat mig massor när det gäller sånt som jag tyckte var töntigt och dåligt förut :)

  sv: ja, vi ska på visning på söndag, jag hoppas att jag blir kär! :)

  SvaraRadera
 7. Så du har börjat springa din lilla rackare? Hur går det för dig med träningen?

  SvaraRadera
 8. Gubbrock är grejer det!
  Vet vad du snackar om, gnällde för ett par veckor sen om att volbeat låter så likt metalica och att det blir tjatigt med band som låter så lika, å nu den senaste veckan har jag nästan bara lyssnar på volbeat:)

  SvaraRadera
 9. Haha dör av skratt åt detta inlägg ^^ så jävla bäst!


  nej precis om det är av hygieniska skäl är det en sak men. jag kommer oxå byta ut till en diskret plupp på intervjun sen får man väl höra och se om ring accepteras när man väl börjar jobba.

  SvaraRadera
 10. Sparkles: Det tycker inte jag heller!

  SvaraRadera
 11. Ja jag hade en biljett men fick hoppa över denna turnén tyvärr. Får ta det nästa gång istället. =)

  SvaraRadera