torsdag 7 juli 2011

Vitt fluffljus for me
Den här lampan fick jag av Niklas i födelsedagspresent. Det här med att hitta lampor till vår nya lägenhet har ju visat sig vara svårare än vi trodde, så när vi gick förbi en lampaffär en vecka innan min födelsedag och jag utbrast -Titta vilken fin, vit flufflampa! tänkte Niklas att det var lika bra att slå till. Så nu har jag både ljus och strutsdun på en silverfot på mitt nattygsbord, so boudoir!

16 kommentarer:

 1. Åh, det var lite dåligt, de skulle ju höra av sig till de som allmänt intresse och säga till att vi blev tvungna att ställa in :/ Men ja, då vet du. Du kan ju alltid höra av dig till mig när du är sugen på att haka på om du vill!

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg! Vi har bott i huset i två år och fortfarande inte hittat lampor som vi vill ha och som inte kostar skjortan.. :)

  SvaraRadera
 3. Lampor är så svårt! Men vilken söt :)
  Och vilken snygg säng minsann, samma har vi :D

  Ja..sova gör hon ju när hon väl somnar men det är ju när jag somnar så man känner sig som ihopsatta hela dagen. men får hoppas att det bara är tänder, imorse hade hon lagt värsta bajblöjan (vi som gillar att prata om bajs.. ;)) och det gör hon aldrig på nätter eller mornar annars.
  tack, vad söt du är!
  Jag skall fixa frillan ngn dag på riktigt..tänkte mig sån där som killarna som sjunger Lipstick har..(kommer inte alls på vad de heter..tvillingarna från Irland iaf..) Fast jag tror inte jag äger sådant hårspray som håller det uppe.. ;)

  SvaraRadera
 4. Läcker lampa!

  Sv. Ja, här mår vi bara bra =)

  SvaraRadera
 5. Oj vad häftig! Det gäller att slå till när man hittar saker man vill ha, annars blir de slutsålda eller så hittar man aldrig något lika bra!

  SvaraRadera
 6. Åh så fint det blev! Tack snälla för att du tar dig tid och förklatrar för en gammal tröghjärna som jag;) Var lärr man sig allt sådant liksom? Det finns ju ingen guide med " så här gör du på twitter" eller gör det?;)
  Försökte logga in med mitt Google-konto på Google + men fick bara uppmeddelandet att det endast var för inbjudna; kanske funkar om ett tag; hoppas det. Kram!

  SvaraRadera
 7. Superfin lampa och väldigt kul också!

  SvaraRadera
 8. Tjus tjus!

  Har inte sagt det men vi var samtidigt på studiebesöket på Östra. Jag läser fyra gbg-bloggar och jag har sett samtliga ute på byn, stan är inte så stor...

  SvaraRadera
 9. Loving it! Alldeles fluffig och superfin!

  SvaraRadera
 10. Jättesnygg lampa!
  Det är svårt med lampor, alla fina är jättedyra och alla med "lagom" pris är tråkiga, oftast iaf. Vi har mest begagnade retro-lampor. Men att hitta sådana kräver tid och en del elekrisk arbete också. Och en viss stil i hemmet. Fast våra sovrumslampor hittade vi i Indiska.

  SvaraRadera
 11. Partypooping nu, jag vet. Men den ser ganska brandfarlig ut. Eller? ;)

  SvaraRadera
 12. Men gud vilken häftig lampa, verkligen very boudoir och det gillar vi!

  SvaraRadera