söndag 28 augusti 2011

Annars då?


Nu kanske det är lätt att tro att jag inte har gjort något annat än att spela Wordfeud den här helgen, men det har jag faktiskt. Jag har umgåtts med mina föräldrar som har varit här på besök. Jag har varit ute i ösregn med Converse på fötterna utan att bli blöt. Och jag har förgäves försökt att ta kort på Ellys tand, eller rättare sagt tänder, för igår kom tand nummer två fram.

9 kommentarer:

 1. Åh, tänder! Det är väll mindre kul att få antar jag.

  SvaraRadera
 2. Hahaha sicken cooling!
  Oj vad tidigt hennes tänder har kommit!Då kommer hon säkert att också börja gå tidigt Sötnosen!

  SvaraRadera
 3. Ha ha, älskar översta bilden :)

  SvaraRadera
 4. Å vad mysigt! Har det märkts av något särskilt när hon fått tänder?

  SvaraRadera
 5. Tänk att hon har tänder redan, lilltjejen :)
  Började hon äta sämre eller märkte du något annat på henne när tänderna började komma? Jag tror ju Charlie håller på att få tänder, men det verkar aldrig komma upp nåt :)

  Ja, usch vad hemskt det var att höra smällen och sedan gråten! Men de är nog ganska tåliga som du säger, och han verkar inte ha tagit skada av det så det känns bra :)

  SvaraRadera
 6. Haha, gud så söta byxor på översta bilden :)

  Och HUR har du gjort för att inte bli blöt i Converse?? Jag var ute i lördags mellan regnskurarna, alltså det var inte ens regn ute, och blev ändå genomblöt om fötterna.

  SvaraRadera
 7. Hon är så söööt den där Elly. Man skulle vilja nypa (försiktigt) i de där kinderna. Ser så goa ut :)
  Angående inlägget under: Så där blev jag med bejewled och fruit ninja, ett i taget. Jag kunde, kunde inte sluta. Tog varje liten chans att stapla diamanter eller dela frukt:) Fast sen tröttnade jag helt plötsligt. Mn kanske skulle ta sej en titt på det där Wordfeud..;-)

  SvaraRadera
 8. Jag undrar också hur det går till att conversea ute i ösregn utan att bli blöt.

  SvaraRadera