tisdag 30 augusti 2011

Babysim 2.0

Babysim gör uppenbarligen inte bara ungen trött, utan även föräldern. En halvtimme i bassängen och jag är helt färdig. Det var dock väldigt roligt och idag blev det ingen skrikfest i stil med den förra veckan, puh! (Jag hade varit lite orolig för bajsfest också, eftersom Elly inte hade bajsat sedan i söndags, men den snälla ungen väntade tills vi kom hem)

3 kommentarer:

 1. Bajsfest sparar man gärna till hemmets vrå.

  SvaraRadera
 2. Vi skulle också varit på babysim idag men vi var tvungna att tacka nej, blev för dyrt.. :(
  MEn jag hade sååå velat det! Äsch..vi gillar väl bajsfest..eller? ;)

  SvaraRadera
 3. Vad härligt! Nu är det nog dags för oss att anmäla oss till babysim också tror jag! :)

  Jag har köpt mina quinoapuffar på Ica Maxi, det finns där man plockar ihop sin egen müsli. Jag älskar dem och Gustav tycker de smakar illa.. Haha, smaken är som baken! :)

  SvaraRadera