tisdag 23 augusti 2011

Babysim

Jag halkade inte med Elly i duschen och det läckte inte ut bajs från hennes badbyxor så att bassängen fick utrymmas, win!

När vi kom dit var Elly på sitt charmigaste humör och log stort mot alla hon såg. Under tiden vi var i bassängen var hon väldigt koncentrerad och såg sig storögt omkring, samtidigt som hon var avslappnad. Vi fick lära oss ett grepp för att hålla kidsen på rygg och ett för att hålla dem på mage också drog vi dem fram och tillbaka. Elly verkade tycka att det var skönt att vara i vattnet (även om hon inte var lika överförtjust som några av de andra barnen som plaskade och skrattade högt), hon log lite mot slutet och verkade nöjd med upplevelsen. Och det var väldigt mysigt att vara i vattnet tillsammans.

Efteråt var det lite värre. Elly var trött av alla nya intryck och av ansträngningen och det var lite svårt för mig att duscha av och klä på oss båda. Elly skrek i högan sky så fort jag la ifrån mig henne, vilket jag var tvungen att göra ibland för att kunna torka mig själv och för att kunna få på oss båda kläder. Jag som tycker att jag är ganska bra på att multi-taska upplevde duschmomentet som en mindre pärs, jag måste erkänna att jag blir något uppstressad när Elly skriker mycket och den tropiska värmen i omklädningsrummet hjälpte inte till. Men jag antar att det kommer att bli lättare för varje gång och vid kursens slut lär jag ju vara queen of multi-tasking.

14 kommentarer:

 1. Låter som att det gick perfekt för en första gång, tänk nästa gång är du ju förberedd på alla pärsar, då blir det säkert lättare!

  SvaraRadera
 2. Nu längtar jag ännu mer till att vi ska börja på babysim. Det är nog fullt normalt att bli lite stressad när ens barn skriker :)

  SvaraRadera
 3. det låter som att ni hade det mysigt på badhuset idag och tur det inte läckte ;)

  Har ni skaffat en liten lambi än då? Nu när ni har kiddo så kan ni ju lika gärna skaffa en till. tihi.

  Nu har jag förresten fått lägenhet också, fattas bara att plocka upp sakerna ur lådor och dona. Skitkul....

  kram!!

  SvaraRadera
 4. Åh det låter ju jättemysigt! Minus skrik i omklädningsrummet, kan verkligen förstå din panik, jag skulle känna exakt samma sak! Kanske borde boka in babysim ändå...

  SvaraRadera
 5. Axel och hans kusin står i kö till babysim och väntar otåligt på att det ska finnas plats. Tills vidare plaskar vi ner badrummet noga varje bad istället.

  SvaraRadera
 6. Well applåder för bajsfri bassäng!

  [applåderar]

  SvaraRadera
 7. Babysim=mys! (bajsfritt, alltså).

  SvaraRadera
 8. Låter mysigt med babysim. :) Det där med att bli uppstressad när barnet skriker känns som någon slags instinktsgrej tycker jag. Som kanske blir mer påtaglig med första barnet. Jag vet inte men det tror jag i alla fall.

  SvaraRadera
 9. Det låter som att babysimmet var riktig mysigt! :)

  Jo nog är det lite jobbigt med en överväxt trädgård. Men samtidig tycker jag att det är kul. Fram för allt älskar jag att ha en trädgård att gå ut i. :) Jag är så där att jag sliter hårt för att sedan gå och beundra resultatet.. ;)

  SvaraRadera
 10. å vad mysigt det låter (fast kanske inte det sista :). längtar till babysimmet med henry!

  SvaraRadera
 11. Bra jobbat!

  Jag tyckte det var jobbigt med babysim. Wilma skrek oftast, gillade det ibland men mest var hon inte så förtjust... och efteråt stress..som du sa. Vi gav upp efter en termin och lite till. :)

  SvaraRadera
 12. Rent spontant verkar ju det där med babysim helmysigt! Och det blir säkert bättre och bättre för varje gång, inte konstigt att hon känner sig lite trött och otrygg i en ovan miljö kan jag tänka mig...

  SvaraRadera