tisdag 23 augusti 2011

Bambi till Baby Bambi


I lördags var jag faktiskt inte bara på en matmarknad, utan jag kollade även in Á la London, en designmarknad som hålls i Göteborg varje år. Eftersom jag inte orkade trängas med folk mer den dagen, blev det bara en snabbtitt, men jag hittade i alla fall en dreggellapp och en mössa till Kiddo. Från Fjuttan Design kommer de.

8 kommentarer:

 1. Men de var ju som gjorda till dig! :)

  SvaraRadera
 2. Å vad fina! Fantastiskt sött tyg.

  Ang En dag: haha, Annika skrev också att hon brukar utbrista i ett "hurra", och när jag tänker efter ordentligt gör jag kanske det själv också. Så i så fall var ju till och med översättningen bra. Mer pluspoäng till boken, som jag verkligen gillade =)

  SvaraRadera
 3. Bambi! Åh! Det står ju Fiffi & Kiddo på dem!

  SvaraRadera
 4. Vilka gulliga! =)

  Sv. Ja, det är skönt att slippa sötsug. Men desto jobbigare är det med folk som nästan vill tvångsmata en med kakor och godis när man hälsar på =/
  Tänk vad skönt om de kunde acceptera ett nej tack.

  SvaraRadera
 5. Jättefina! Den sidan ska jag nog kolla in lite mer...

  SvaraRadera