måndag 8 augusti 2011

Dag 12 - Min vardag


I soffan med Kiddo och datorn i knät, på lagom avstånd till TV:n, så tillbringar jag en stor del av min vardag. Jag måste nog börja byta plats i soffan ibland innan den förvandlas till en hängmatta.

12 kommentarer:

 1. Gillar er TV-möbel!

  Ang loppisar: har varit på den på Heden en gång, den var förvånansvärt bra faktiskt! Och Megaloppisen är ju super, synd att den bara är en gång om året :) Kommersen har jag faktiskt aldrig varit på, och inte den vid slottskogen heller. Hoppas på att få tid till det snart. Förresten är Erikshjälpen i Högsbo rättså bra ibland också!

  SvaraRadera
 2. Bara älskar din stil. Hade varit kul med mer bilder från er lya

  SvaraRadera
 3. Jag känner igen det där, jag har också en favoritplats i soffan. Den lär nog bli lagomt nersutten innan det här är klart! ;)

  Ja visst är de där pannkakorna himla goda! Man får lyxa till det med dem ibland! :D

  Det är så himla mycket REA, man kanske egentligen borde ta ännu en snoa på stan! :)

  SvaraRadera
 4. Så där hade jag och Kajsa också de första månaderna, vänstra soffhörnan är rätt nersutten. =)

  SvaraRadera
 5. Vår soffa har redan blivit en hängmatta :-)

  SvaraRadera
 6. Och vilken underbar vardag sen..=) Jag minns att jag var extra känslig mot otäckheter/sorgligheter när barnen var små. Black Swan är psykologiskt otäck men väldigt bra.

  SvaraRadera
 7. Gäller att ha allt inom räckhåll :). Jag bytte plats i soffan varje vecka kommer jag ihåg.

  Vi bytte till sittdelen när Noah var ca sex månader. Har för mig att jag gick på rekommendation att man inte skulle byta tidigare.

  När jag hade honom i bärselen och det var soligt la jag en filt över hans huvud som skugga. Fast vi var inte ute så mycket när det var som varmast. Han gillade det inte. Gillade att ligga i vagnen sen när det blev svalare också. Han blev nog för varm i vagnen på sommaren.

  SvaraRadera
 8. detta kort kunna nästen vara tagit hos mig ;) måsta också snart byta lite plats....

  SvaraRadera
 9. Åh jag är så avundsjuk på din vardag. Förra året vid den här tiden hade jag precis vant mig vid att vara föräldraledig. Troligen den bästa tiden i mitt liv.

  SvaraRadera
 10. Hahaha, kunde varit hos mig ;)
  Måste nog ockå byta plats; tack för heads up ;)
  KRAM

  SvaraRadera
 11. Hmm, min kille sa häromdagen att vi måste byta plats på soffkuddarna. Min barbapappakropp har visst gjort avtryck i ena hörnet efter några månader... Fast jag försöker att inte fastna där, vad sägs om att ta en promenad med ongarna någon dag?

  SvaraRadera