fredag 12 augusti 2011

Dag 14 - En vinterbild


Stockholm, i slutet av november förra året. Jag hälsade på min syster, det var snö i luften och på marken och så satans kallt att jag trodde att blodet i mina ådror skulle frysa till is. Det var synd att den där preggovarmblodigheten inte kom förrän till den tredje trimestern.

5 kommentarer:

 1. Gött att jag kommer att vara höggravid i den kallaste vintern, då kanske jag fryser mindre ;)
  Men det var tråkigt att du frös så mycket, ändå :)

  SvaraRadera
 2. Är det snöflingorna man ser? Vad fint!

  SvaraRadera
 3. Finns inget som gör mig gladare i själen (jo, Elsa såklart=) än flingor som faller! Love it!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Åhh jag längtar till höst vinter och snö!!
  Tack för gratulationerna förresten!:)
  Hoppas du och din familj har det bra!:)

  SvaraRadera