onsdag 17 augusti 2011

Dag 16 - Självporträtt i svartvitt


En vacker dag kanske jag "lär mig" nya fotominer.
Men troligen inte.

10 kommentarer:

 1. Fin bild! Jag har också (och tror dom flesta) har en speciell fotomin.

  Jag brukar vanligtvis också klippa lillans naglar i soffan, eller på skötbordet om jag lyckas lägga ner henne sovandes där. Gårdagen var ett undantag som inte lär upprepas, blev ganska stickigt även om dom är små..

  SvaraRadera
 2. Fina Fifi! =)

  Sv: ja alltså jag funderar faktiskt på att prova för om det inte är det så missar jag ju allt gottigt med choklad. :P Kan ju hända att det är något helt annat elle helt enkelt en tillfällighet också.

  SvaraRadera
 3. Om du lär dig kan du väl berätta hur du gjorde ;) Jag har alltid samma min jag med.

  SvaraRadera
 4. så himla fin. Jag älskar din nya header också!

  SvaraRadera
 5. Haha, samma här, fast jag ler med öppen mun och ser superkäck ut på alla bilder. Mycket konstigt, det där.

  Men fin bild!

  SvaraRadera
 6. Nä, vem gör det :) Men du var ju fin på din! Jag tror fortfarande min kamera smygställer om till fisheye. Enda förklaringen jag har till den stora näsan.

  SvaraRadera
 7. Du är verkligen söt som socker!!
  Det där med fotominer är verkligen skitsvårt. Jag spänner liksom alltid hela ansiktet när jag vet att någon tar kort. Jag får rabbla i huvudet, som värsta top-modeldeltagern: "slappna av i munnen, slappna av i munnen!" Annars ser jag ut som en pryd 1800-talsdam..haha

  SvaraRadera