onsdag 24 augusti 2011

Egen handlingstid

Plötsligt, efter att ha velat ha Elly fastklistrad vid mig sedan hon föddes, kände jag för lite egentid i måndags. Och inte vilken egentid som helst, jag fick starka cravings efter att gå och handla på Lidl alldeles själv, i lugn och ro. Så det gjorde jag (Dock var det kanske inte så smart att gå dit precis när pensionerna har kommit, men det gick bra ändå). Och nu känner jag att mitt behov av egentid är tillfredsställt för en lång tid framöver, tur att jag inte är så knusslig av mig.

11 kommentarer:

 1. Haha, fantastiskt att "handla på Lidl" var det du allra helst ville göra själv. Att vilja gå och handla själv en gång var tredje månad känns som ett behov som är ganska lätt att tillfredsställa!

  SvaraRadera
 2. hahaha Lidl av alla ställen. Du är ju för go du

  SvaraRadera
 3. Ha ha, underbart :)

  Köpte du de goda (eller "goda", VÄRLDENS GODASTE menar jag förstås) chipsen?

  SvaraRadera
 4. Haha, egentid på Lidl...

  Jag gillar också How I met your mother fast jag streamar den fråm en spansk sida när jag kollar så den är dubbad. Och faktiskt rätt bra dubbad och de flesta skämten är dessutom bra översatta och försvinner inte, och så nördar jag och tränar spanska samtidigt. Win!

  SvaraRadera
 5. Alla är i behov av egentid lite då och då. Nyttigt för kropp & själ.

  SvaraRadera
 6. Haha, på Lidl av alla ställen. Men jag förstår. Jag skulle dock valt Rusta.

  SvaraRadera
 7. Jag brukar också tycka att en sväng på Ica räcker, det trodde man inte innan...

  Roligt att Elly verkar gilla babysimmet, längtar tills vi ska börja!

  SvaraRadera
 8. Det gör så mkt att komma bort för en stund, en timma räcker liksom, tror det är bra för alla parter också :)

  SvaraRadera
 9. Jamen hallå, Lidl kan faktiskt ha sina pärlor ;D
  Haha jag är ju typ granne med dom och är där nästan dagligen.. (med en barnvagn iofs:))

  SvaraRadera
 10. Så lätt det låter. Underbart! :)

  SvaraRadera