onsdag 17 augusti 2011

Ej ok

Ok, att jag blir tårögd när jag får reda på att någon kompis, bekant eller bloggare jag gillar berättar att hon är gravid. MEN NÄR DET GÄLLER KRONPRINSESSAN ÄR DET FAN INTE OK!

19 kommentarer:

 1. Haha nej ;)

  Om du vill skratta istället kan du kolla bilden jag just lade upp på samma ämne.

  SvaraRadera
 2. (Äsch, det är gulligt att bli tårögd! Det blir jag av det mesta ;))

  SvaraRadera
 3. Haha, gillar du inte kungafamiljen?
  Bebisen kommer inte vara av äkta blått blod vilket inte känns okej

  Kul med din länkkärlek :)

  Tänkte jag skulle in till kalaset och se Eldkvarn (mest för min frus skull eftersom jag inte tål Plura) och sedan Sahara Hotnights. Hoppas bara det blir uppehåll

  SvaraRadera
 4. Haha nej Fifi det är inte okej! Men jag förstår dig, helt hopplöst när känslorna löper amok på det där viset.

  SvaraRadera
 5. Haha och jag som satt här och skämdes över exakt samma sak. Tur att jag inte är ensam.. :)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Haha! Då var du värre än mig, men jag fick rysningar... Nuff with the jag-är-så-himla-blödig-för-jag-har-fått-barn!

  Och det var himla trevligt att träffa er också:)

  SvaraRadera
 7. haha snacka om mamma-hormoner :) jag bölar för det mesta !

  SvaraRadera
 8. Så det kan gå.. Man kan alltid skylla på hormoner!! ;) Gustav tycker att jag ska sluta med det snart! :P

  Byxor med fot är suveräna, jag tänkte dock att strumpbyxorna kan vara bra att ha under byxor när det är kallt ute. :) Nog för att man kommer ta på honom overall då..

  Jag hoppas också att han slipper feber, lillkillen!

  SvaraRadera
 9. Jag måste säga att jag är uppriktigt glad för deras skull. Därmed inte sagt att jag omfamnar hela idén om kungahus och fan och hans moster, men de är ju faktiskt människor de också och tänk vilket spekulerande det hade blivit om de inte lyckats bli med barn. Jag är glad att jag inte är en offentlig person.

  SvaraRadera
 10. Alltså, grejen är den att jag har varit övertygad hela sommaren redan om att hon var gravid så jag bah, men asså va? Spännande att jag eventuellt inte bara känner på mig saker när det är mina närstående utan även kungligheter. Och nej, jag blev inte tårögd. Kul för dem att de lyckats göra barn, men mer än så. Näeh. Men skyll på hormoner!

  SvaraRadera
 11. (Alltså inte som att jag tänkte att jag redan visste, men ingen annan utan som att jag tänkte att det redan var officiellt.)

  SvaraRadera
 12. Nej, det är inte ok! ;)

  Angående det där med citroner: Ja, jag har också fått för mig att citron sliter på håret. Och det kanske det gör också, men det sura tar bort dendär konstiga beläggningen på håret. En gång då och då kan nog inte skada så mycket, tänker jag.

  SvaraRadera
 13. Nej, det är inte ok! ;)

  Angående det där med citroner: Ja, jag har också fått för mig att citron sliter på håret. Och det kanske det gör också, men det sura tar bort dendär konstiga beläggningen på håret. En gång då och då kan nog inte skada så mycket, tänker jag.

  SvaraRadera
 14. Själv har jag blivit blödig och tycker tom det e kul när prinsessan ska få barn, men ngn tår fäller jag då inte ,)

  SvaraRadera
 15. Jo, det är okej. Det är så himla fint.

  SvaraRadera
 16. Haha tycke också det var lite känslosamt måste vara åldern ;)

  SvaraRadera