måndag 15 augusti 2011

En liten runda på stan
Idag har vi varit vi på stan och shoppat. Eller jag shoppade och Niklas fick stå utanför affärerna med Elly i vagnen för att jag skulle kunna shoppa lite smidigare. När jag var inne i en affär hade Niklas "turen" att få lyssna på en gatumusiserande snubbe som framförde James Blunts mästerverk You're beautiful. Det kändes som om det var någon slags back-to-school-shopping jag gjorde när jag sprang omkring på Lindex, H&M och Kappahl och jag fick påminna mig själv om att det var dreglisar jag skulle köpa och inte Bambipennfodral. Det var nog premiärshoppingen som gjorde att det kändes som om jag skulle göra barnet redo för skolan; en badcape inför babysimmet som börjar nästa vecka och en hakklapp i tröjmodell inför smakportionspremiären som börjar närma sig. En matta till barnkammaren hittade vi också och Elly verkade väldigt förtjust över att få provsprattla på den.

Vi åt lunch på en uteservering vid Kronhusbodarna och Elly som hade vaknat fick lunch hon också. Om det inte hade varit för att jag blev livrädd för de äckliga och ondsinta duvorna, hade det kunnat vara en förträfflig lunch, nu blev den trevlig+. Men Elly var glad och verkade tycka att fåglarna var lite småspännande. Hu!

8 kommentarer:

 1. Jag har inte hört något alls om babysimmet :-(

  SvaraRadera
 2. Elly har så otroligt goa kinder på den mittersta bilden. Jag hade inte kunnat låta bli att nypa henne allt som oftast om jag var du.

  SvaraRadera
 3. Söta lilla barn! Jag får inte nog av Elly-bilder, så fin hon är din lilla dotter!

  SvaraRadera
 4. Vansinnigt sött barn! Kan inte komma ihåg texten, minns bara kinderna!

  SvaraRadera
 5. åh ska ni börja på babysim :) vart ska ni gå någonstans ? jag vill ocksåå :) vore så kul !

  SvaraRadera
 6. ÅH! Babysim är så himla underbart! Jag gick med Milo, var veckans höjdpunkt - värt varenda öre. Jag blir helt varm i kroppen när jag tänker på det. Dessvärre blir det nog inget med Nico. Hinner inte nu till hösten och till terminstarten i januari känns det som att hon kanske är för stor..

  SvaraRadera
 7. Åh, vad nöjd hon ser ut!

  SvaraRadera
 8. Vi ska också börja på babysim, men Vilja har växt ur badbyxorna. Så hon behöver både det och en badcape. Funderade på om hon vill ha en badväska också?! ;)

  SvaraRadera