torsdag 25 augusti 2011

Enkät: Höstmejk 2011

Jag har blivit utmanad av Karin att fylla i en liten enkät om smink, vilket känns spännande eftersom jag 1) aldrig har bloggat om smink förut och 2) har ganska dålig koll på vad som gäller på sminkfronten, jag kör liksom samma mejk år efter år. Men here we go:


Sminklook i höst?
Hm, med en liten bäbis finns det inte så mycket tid över till smink, oftast blir det bara lite rouge och mascara. Men om jag hinner kladdar jag gärna på lite svart kajal; tjockt, lite smetigt och ej perfekt, that's me! Svart kajal funkar alltid och efter sommarens ögonlockssvett känns det kul med kajal igen. Också kommer jag att ha orangeröda läppar när jag vill vara lite extra piffig, eller när jag inte hinner sminka mig alls och vill göra en liten nödlösning.


Tips inför hösten?
Använd glada färger på hösten också! Nu blir det ju mest vardagsmejk för mig under hösten, men om jag skulle partysminka mig skulle jag gärna gå loss på rosa ögonskuggor. Färgglatt är alltid fint!


Nåt särskilt du är sugen på ur höstkollektionerna?
Nä, faktiskt inte. Jag har dålig koll på vad som kommer i höst (utan Bjooti skulle jag dock inte ha någon koll alls), det enda jag känner att jag vill ha är den där perfekta kajalpennan som är lagom tjock och blir lagom suddig. 


Kommer du däremot absolut inte köpa?
Ögonskuggor i beige-bruna toner eller puder och underlagskräm som fejkar solbränna eftersom det inte är mina tekoppar. 


Så där! Nu utmanar jag alla er som i vanliga fall inte bloggar om smink att fylla i den här enkäten, kom igen, det är kul att testa något nytt!

9 kommentarer:

 1. Men du, vad tror du om helkropps bronz? DET vore väl nått ;-)


  kram

  SvaraRadera
 2. Psssst. En bild ligger uppe nu - ja på tatueringen alltså=)

  SvaraRadera
 3. Jag brukar sminka mig precis likadant, dag efter dag. Man borde kanske våga prova nya saker.:)

  SvaraRadera
 4. Jo jag försöker i alla fall ha ett mål med springandet...annars blir det aldrig av att jag springer. jag behöver gå ner i vikt, jag behöver röra mig och komma igång. Så, får tvinga mig själv. Vissa perioder under springandets gång känns det ju rätt bra så får tänka på det. :)

  SvaraRadera
 5. ha ha vågar nog inte den utmaning just nu - make-up hmmm jag sjukskriven och kan inte själv komma inn och ut av duschen - Make-up känns meningslöst ;)

  Men kanske vårens look :D

  SvaraRadera
 6. Oj, jag kände mig ganska träffad av den där utmaningen. Får ta och svara på enkäten när flytten är över (även om det kanske inte skulle ta så lång tid att skriva om mitt förhållande till smink just nu - två svep med mascaraborsten = klart :) )

  SvaraRadera
 7. Haha... det vågar jag inte! Jag kan inget (INGET) om smink. Ändå har jag sminkat mig i stort sett dagligen sen högstadiet. Men det är mer så här: jaha, en lila ögonskugga. Den tar jag.

  SvaraRadera
 8. Även fast jag skriver om smink ibland så känner jag mig utmanad. Lite roligt, för sådant kan jag inte mycket om! ;)

  SvaraRadera