lördag 6 augusti 2011

Falsett

Elly har börjat experimentera med olika röster och toner och hon verkar särskilt fascinerad av de höga, gärna de som ligger lite ovanför falsett. Jag kan upplysa er om att det skär gött i öronen, samtidigt som jag blir så lycklig när hon ger ifrån sig sina glädjetjut.

5 kommentarer:

 1. Vad mysigt! William har också börjat leka lite med toner på sista tiden och jag gissar att det blir mer och mer! :)

  SvaraRadera
 2. Ja det är helt underbart med alla ljud och miner, bästa sortens kommunikation :)

  Tack för tipset om jollyroom! Misstänker att Nicos sova-hela-natten-överraskning var en engångsföreteelse, men det är bara att tacka och ta emot :)

  SvaraRadera
 3. Haha, härligt!

  Ingen feber här fortfarande:) Men liksom Elly blev det mycket sovande igår. Jag fick liksom en chock när jag insåg att det redan gått tre månader bara sådär, swosh så är hon ju ett år. Och alla framsteg är ju som sagt jätteroliga men det går lite för fort känner jag just nu. Jag har redan börjat gruvat mig för dagisracet, att få så lite tid tillsammans och hetsen att hämta tidigt fast jag inte ens har ett jobb än... Eller kanske just därför, måste börja söka snart!

  SvaraRadera
 4. Haha åh ja visst är det mysigt med de små glädjetjuten! Finns inget som låter mysigare!

  SvaraRadera